banner171

GOP GENÇLİK MERKEZİ’NDEN YENİ KURSLAR…

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi yeni dönemde İngilizce, Tiyatro, Satranç, Fotoğrafçılık, Resim, Diksiyon, Gitar, Bağlama ve Keman dallarında kurs düzenleyecek. Bu kurslardan yararlanmak isteyenler kayıtlar için 0212 453 54 69 ile 0212 564 63 12 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler.

GOP GENÇLİK MERKEZİ’NDEN YENİ KURSLAR…

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi yeni dönemde İngilizce, Tiyatro, Satranç, Fotoğrafçılık, Resim, Diksiyon, Gitar, Bağlama ve Keman dallarında kurs düzenleyecek. Bu kurslardan yararlanmak isteyenler kayıtlar için  0212 453 54 69 ile 0212 564 63 12 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler.

 

 

GOP GENÇLİK MERKEZİ’NDEN YENİ KURSLAR…

 

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol her alanda donanımlı gençler yetiştirmek için yaptıkları çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini ve yeni dönemde kurs sayısını 9’a çıkardıklarını belirterek, “İlerleyen süreçte bu kursların sayısını daha da arttırarak sürdürmeyi planlıyoruz” dedi. 

 

Eğitim alanında açtığı kurslarla gençlere hobi ve meslek alanında önemli katkılar sağlayan  Gaziosmanpaşa Belediyesi, bünyesinde kurulu Gençlik Merkezi ve Bilgi evi’ne gelen istekleri dikkate alarak verdiği kurs sayısını 9’a çıkardı. Yeni dönemde verilecek İngilizce, Tiyatro, Satranç, Fotoğrafçılık, Resim, Diksiyon, Gitar, Bağlama ve Keman dallarındaki kurslardan yararlanmak isteyenler kayıtlar için 0212 453 54 69 ile 0212 564 63 12 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol her alanda donanımlı gençler yetiştirmek için yaptıkları çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “Gençlerimizin bilgi dağarcıklarına katkı yapmak ve ilgi duydukları alanda yetiştirmek üzere düzenlenen kurslara gösterilen ilgiden çok memnunuz. Son olarak eklenen kurslarla birlikte Gençlik Merkezimiz yeni döneme 9 ayrı alanda gençlerimize kurs verecek. İlerleyen süreçte bu kursların sayısını daha da arttırarak sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153