banner171

GOP STANTINDA, HANIMLAR MASASININ “EL EMEĞİ GÖZ NURU” ESERLERİ KAPIŞ KAPIŞ...

Kas-Der tarafından düzenlenen 5. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri ikinci gününde haftaiçi olmasına karşın vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

GOP STANTINDA, HANIMLAR MASASININ “EL EMEĞİ GÖZ NURU” ESERLERİ KAPIŞ KAPIŞ...
Alanda kurulu GOP Standı içinde yer alan Gaziosmanpaşa Belediyesi Hanımlar Masası kursiyerlerinin el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünlerle bezeli sergi satış standı ise özellikle ziyaretçi hanımların ilgi odağı oldu. Anneler Günü öncesi çok çeşitli hediyelik ürününde yer aldığı stanttaki mumdan, masa lambasına, ebru ve hat sanatı örneklerinden makrame ve el işi masa örtülerine kadar 200’ü aşkın eser sergileniyor.

GOP STANTINDA, HANIMLAR MASASININ

“EL EMEĞİ GÖZ NURU” ESERLERİ KAPIŞ KAPIŞ...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Hanımlar Masası kursiyerlerinin eserlerinin gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Stantımızda bu ürünlerin en şeçkin ürünlerinin sergilenmesi, bu kurslara katılmak isteyen hanımlarımızın isteklerini de arttıracaktır’’ dedi.

Kas-Der tarafından düzenlenen, dört gün sürecek 5. Feshane Kastamonu Tanıtım Günleri son derece hareketli geçiyor. Fuar niteliğindeki alanın Haliç bölümünde Kastamonu yöresine ait özellikle dokuma ürünlerinin stantları ile yöresel yiyeceklerin onlarca çeşiti satılıyor. Alanda yemek kültürüyle öne çıkan Kastamonu’nun kesme helvasından balına, pastırmasından, ahşaptan yapılan kağnı heykellerine kadar çok çeşitli ürünü de bulmak mümkün. Fuar alanının dışında açık havada ise Kastamonu yöresine ait gözlemeden, dönere bir çok yiyeceğin yer aldığı satış çadırları bulunuyor.

Fuar alanında herkesin ilgi odağı olan Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin stantı ise vatandaşlar tarafından dolup dolup boşalıyor. Stantta geniş bir alanda sergilenen Hanımlar Masası Koordinasyon Merkezi’nin kursiyerleri tarafından hazırlanan ürünler ise kelimenin tam anlamıyla kapış kapış satılıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi yetkilileri Fuarın son günü olan Anneler Günü’nde ise GOP Stantında ziyaretçi anneler için süprizler hazırladıklarını belirttiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153