banner171

G.O.Paşa Belediye Başkan adayı Hasan Tahsin Usta Sağlık Kuruluşlarını Gezdi

Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa’da bulunan Sağlık Kuruluşları ve hastanelerin yöneticilerini ziyareti sırasında hasta ve hasta yakınlarının büyük ilgisi ve sevgi gösterisi ile karşılaştı.

G.O.Paşa  Belediye Başkan adayı Hasan Tahsin Usta Sağlık Kuruluşlarını Gezdi
 Ak Parti Belediye Başkan Adayı Usta beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve kalabalık bir partili grubu ile Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesini, Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü, Özel Duygu Hastanesi, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesini, Özel Şafak Hastanesi ve Özel Asya Hastanesini ziyaret etti.
Sağlıklı nesil yetiştirmek için üzerimize düşeni yerine getirmeliyiz:
Ziyaretlerde Sağlık ile ilgili projeler ile sağlıklı nesil yetiştirmek için hazırladıkları eğitim ve toplumda farkındalık oluşturacak projelerini anlatan Hasan Tahsin Usta kurum ve kuruluşların sorunlarını ve önerilerini dinleme ve öğrenme fırsatı da buldu. 
Tüm istek ve önerileri not aldıran Usta, belediye başkanı seçilmesi halinde bu öneri ve isteklerle yakından ilgileneceğini söyledi. 
Usta, toplumumuzun sağlıklı olması için tüm kurumlar işbirliği içinde sorunların üstesinden gelmeli ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek için üzerimize düşen görevleri fazlası ile yerine getirmeliyiz dedi.

Bu sevgiye layık olmak boynumuz borcudur:
Hasta ziyaretleri de yapan Hasan Tahsin Usta, hasta ve hasta yakınlarından gördüğü sıcak ilgi bu halkın bu sevgisine layık olmak bizim boynumuz borcudur dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2014, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153