banner171

G.O.Paşa'da Polisi Şehit Eden Kadın Saldırgan

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1 polisi şehit eden kadın saldırgan, yıllar önce başka bir polis tarafından hayatta kalmış!

G.O.Paşa'da  Polisi Şehit Eden Kadın Saldırgan


 İstanbul Gaziosmanpaşa'da polis memuru Mücahit Daştan'ı şehit edip 3 kişiyi yaralayan terörist N.A., 2005 yılında Trabzon'da linç edilmek istenirken polis tarafından kurtarılmıştı. 
Gaziosmanpaşa'da polis memuru Mücahit Daştan'ın şehit olduğu, 3 kişinin de yaralandığı hain saldırının faili kadın terörist N.A. ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. 

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre kadın terörist N.A., 2005 yılında Trabzon'da TAYAD'lı aileler adına bildiri dağıtmak istedi. N.A., bu sırada bir grup tarafından linç edilmek istendi. Ancak N.A.'yı öfkeli kalabalığın arasından polisler kurtardı. O anlar, kameralar tarafından da 2005 yılında saniye saniye görüntülenmişti. 

HAYATINI POLİS KURTARDI, O, POLİSİ ŞEHİT ETTİ 

Polislerin zamanında müdahalesiyle linçten kurtulan N.A., Gaziosmanpaşa'da bir polisi şehit edip 3 kişiyi yaraladı. Olayın ardından kaçmak isterken yakalanan N.A., gözaltına alınırken, emniyetteki sorgusu sürüyor. 

ÇAPKIN'IN AÇIKLAMASI 

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne gitmekte olan polis memurunun terörist saldırıya maruz kaldığını anlattı. Başından yaralanan polis memurunun şehit olduğunu aktaran Çapkın, saldırganın ise etrafa ateş ederek kaçtığını söyledi. 

Bu sırada 3 vatandaşın ayak ve kollarından hafif yaralandığını belirten Çapkın, "Yolda yürüyen adliyeye giden bir polis memuru arkadaşımız bir terörist tarafından başına ateş edilmek suretiyle maalesef şehit oldu. 

Terörist de kaçarken etrafa ateş açık kaçtı ve bu sırada 3 vatandaşımız yaralandı. Kaçarken yine polis tarafından ele geçirildi. Üstünde de bir silah ve bir el bombası çıktı. Şimdilik söyleyeceklerimiz bu kadar." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2012, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153