banner171

GOP'lu sporcular başarıya doymuyor

27 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında Bursa’da yapılan Türkiye Kulüplerarası Tekvando Şampiyonası'nda ilçeyii temsil eden Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Fatma Sarıdoğan ve Tuğçe Merve Zinal kilolarında Türkiye Şampiyonu olarak ilçe'nin gururu olmayı başardılar.

GOP'lu sporcular başarıya doymuyor
 27 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında Bursa’da yapılan Türkiye Kulüplerarası Tekvando Şampiyonası'nda Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Bayan Takımı Türkiye Kulüpler Şampiyonu olarak ilçe'nin gururu oldular.  Turnuvada 46 kg. da Fatma Sarıdoğan ve 67 kg. da Tuğçe Merve Zinal şampiyon, 73 kg. da Cansel Deniz üçüncü olurken, diğer Sporcularımız Nuray Sarıdoğan, Özlem Ulaş, Mukaddes Topel ve Rabia Gamze Ecevit de topladıkları puanlarla kulüp şampiyonluğuna katkıda bulundular. 
Tekvandoda Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek takımların belirlendiği, Bursa Atatürk Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya 67 kulüpten 486 sporcu katıldı. Seçme niteliği taşıyan turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar ve daha sonra belirlenecek 56 sporcu, 9-13 Ocak tarihleri arasında Yunanistan'ın başkenti Atina'da düzenlenecek Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2012, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153