banner171

GOP'ta Ak Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çoşkusu!

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları başkanlığı , DÜNYA KADINLAR GÜNÜ programını büyük coşku ve yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik.

GOP'ta Ak Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çoşkusu!
 Programa  AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Sn. İsmail ERGÜNEŞ, AK Parti İstanbul il başkanı eşi Gülser BABUŞÇU, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sn. Seddar YAVUZ’un eşi, kurucu kadın kolları başkanı Sn. Zekiye ÇAPAN, Belediye meclis üyeleri'nin hanımları ve kadın belediye meclis üyeleri, Belediye Hanımlar Masası başkanı Nesrin Özkan.
Program, slayt gösterimiyle başladı. Sonrasında canlı müzik ile devam eden program'da ev sahibi olan başkan Merve Çabuk açılış ve selamlama konuşmasını yaptı.

Konuşmasında Dünya Kadınlar Günü’nün önemine vurgu yapan Çetin, Başbakanın  “Siyaseti kadınsız düşünmek, hayatı yarım algılamaktır” sözünü hatırlatarak açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Daha sonra sırasıyla protokol konuşmalarının gerçekleştirilmesinin ardından Suriye’li mülteci  Fatma Hüseyin konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Ben 11 aydır Türkiye’deyim ve şuna inanın ki bu zaman zarfında 1 gün bile kendimi gurbetteymişim gibi hissetmedim. Türkiye benim vatanım, bizim vatanımız. Bizlere kucak açtığı, yardım ve desteklerini esirgemediği için evvela başbakanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a şükranlarımı iletip, sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Kapanış konuşmalarını gerçekleştirmek üzere sahneye çıkan başkan Merve Çabuk, bir kez daha Kadınlar Günü’nün bizler için ne kadar özel ve anlamlı bir gün olduğunun altını çizerek tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek program sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2013, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153