banner171

GOP'TA HALK MECLİSLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR...

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Meclisleri 2013 toplantıları sürüyor.

GOP'TA HALK MECLİSLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR...
 Kazım Karabekir, Mevlana ve Karayolları Mahallelerini kapsayan toplantıya katılan vatandaşlar istek ve taleplerini sözlü ve yazılı olarak yetkililere ulaştırma imkanına sahip oldular.
HALK MECLİSLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, her geçen gün güzelleşen, değişen Türkiye ile beraber Gaziosmanpaşa’nın da değişmeye ve güzelleşmeye başladığını belirterek, “Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak hükümetimizle birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarımızla ilçemizi yenilemek, eski ve depreme dayanıksız binaları ilçemizden temizlemek istiyoruz” dedi.
 
Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği Halk Meclisleri 2013 Toplantıları” tüm hızıyla sürüyor. Mevlana Mahallesi, Nasırlılar Düğün Salonu’nda yapılan, Kazım Karabekir, Mevlana ve Karayolları mahallelerini kapsayan ikinci toplantıya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile belediye başkan yardımcıları ve bölüm müdürlerinin tam kadro yer aldığı toplantıda vatandaşlardan gelen istek ve talepler yetkililer tarafından yanıtlandı. 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol toplantının açılış konuşmasında, Gaziosmanpaşa’nın acilen kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirterek, “Sizler için yapılacak olan yeni konutlar akıllı ev teknolojisi ile yapılacak. Bazı yerlerde konutları biz, belediye olarak yapacağız. Otoparklı, havuzlu, farklı kültürel tesisleri olan konutlar yapılacak. Anlaşma yaptığımız vatandaşlarımızın taşınmalarına yardımcı olurken kiralarını da karşılayacağız. Her şey Gaziosmanpaşalıların, sizlerin mutluluğu için, size yerinde kentsel dönüşüm projemizle aynı yerde, yeni bir hayat sunuyoruz” dedi. Toplantıya katılan vatandaşların sorularını da cevaplayan Dr. Erhan Erol, dönüşüm çalışmalarının yanı sıra eğitim yatırımlarına da çok önem verildiğini belirterek, “Karayolları’nda Hayvan Sağlığı Şefliği’mizin de bulunduğu alanı boşaltıyoruz ve buraya büyük bir meslek lisesi yapacağız. Mevlana Mahallesi’nde de çok kısa bir süre içerisinde 2 okul yapımına başlıyoruz” dedi. 

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz’da Gaziosmanpaşa’da son yıllarda çok önemli hizmetlerin yapıldığını belirterek, “Özellikle eğitim alanında yapılan başarılı işler bu dönemde hız kazanmaya başladı. 2014 – 2015 eğitim-öğretim yılına kadar okullarımızı ilkokul ve ortaokul olarak ikiye ayıracağız. Belediye başkanımızın da 7 yeni okul sözü vermesiyle birlikte çok kısa bir zaman içerisinde ilçemizde 950 dersliğe ulaşacağız ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2013, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153