banner171

Gop'ta Hayatınızdaki Engeller Kalkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin, Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü ve Okan Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlediği “Hayatımızdaki Engelleri Renklerle Kaldırıyoruz” Resim Yarışması’nın ödül töreni ve sergi açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Gop'ta Hayatınızdaki  Engeller Kalkıyor!
 Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin, Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü ve Okan Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlediği “Hayatımızdaki Engelleri Renklerle Kaldırıyoruz” Resim Yarışması’nın ödül töreni ve sergi açılışı renkli görüntülere sahne oldu. İlçedeki 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen resim yarışmasının ödül töreni Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi, Konferans Salonu’nda gerçekleşti.
HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ RENKLERLE KALDIRIYORUZ
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Berber, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürü Bekir Köksal, Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Vardar, Gaziosmanpaşa ilçe idare amirleri, engelli vatandaşlarımız, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı ödül töreni İ.B.B. Engelliler Müdürlüğü Engelliler Mehter Takımı’nın gösterileriyle start aldı. Öğrenciler arasında engellilik konusunda farkındalığı arttırma ve Gaziosmanpaşa’daki engelli bireyler ile beraber yaşam bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen resim yarışmasının ödül töreninde bir konuşma yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Berber, ilçedeki engelli vatandaşların eğitim, rehabilitasyon, sağlık ve  yönetim gibi alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamak için her türlü tedbiri aldıklarını belirterek, “Gaziosmanpaşa’da yaşayan engellilerimize öncelikli olarak meslek sahibi olmaları, kendi kendilerine yetmeleri ve çevreleriyle sağlıklı ilişkiler kurarak toplumsal hayata katılmalarının sağlanması için çalışmalarımızı arttırarak sürdürüyoruz” dedi. 

Daha sonra ödül törenine geçildi ve mansiyon ödülü almaya hak kazanan Gazi Ahmet Muhtar Paşa İ.Ö.O. öğrencisi Ahmet Emin Yiğit, Bekir Sami Dedeoğlu İ.Ö.O. öğrencisi Müge Koç, Büyük Fuatpaşa İ.Ö.O. öğrencileri Melike Buzlu, Sena Talya ve Gazipaşa İ.Ö.O. öğrencisi Meltem Oktay’a ödülleri olan mp3’leri verildi. Mansiyon ödüllerinin ardından ilk üç yarışmacının açıklanmasına geçildi ve 3. olan Dede Korkut İ.Ö.O. öğrencisi Aleyna Zorluoğlu’na fotoğraf makinesi, 2. olan Ülkü İ.Ö.O. öğrencisi Doğa Topçu’ya tablet PC  ve 1. olan yarışmacı Ertuğrul Gazi İ.Ö.O. öğrencisi Sema Dinç’e de dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Ödül töreninin ardından Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki sergi salonuna geçen katılımcılar yarışmaya katılan tüm eserlerin sergilendiği sergi alanını hep birlikte gezdiler.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2013, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153