banner171

GOP'ta İlk Yardım ve İş Güvenliği Seminerleri..

Kurumsal gelişimde en temel ilke olan eğitim seminerleri, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenli olarak sürdürülüyor. İlk yardım ve iş güvenliği konusunda eğitim seminerleri uzmanları tarafından sinevizyon eşliğinde uygulamalı olarak veriliyor.

GOP'ta İlk Yardım ve İş Güvenliği Seminerleri..
 Gaziosmanpaşa Belediyesi Kurumsal Dönüşüm ilkeleri arasında yer alan kurum içi personele eğitim seminerlerini aralıksız sürdürüyor. İlk Yardım ve İş Güvenliği konularında verilen seminerlere tüm personelin katılımı öngörülüyor.

Sağlık İşleri Müdürü Dr. Zekeriya Erden tarafından sinevizyon eşliğinde sunulan seminerde kazalarda hayati önem taşıyan ilkyardım konularının yanı sıra çeşitli nedenlerle yaralanan insanların hangi durumlarda nasıl kurtulabileceği ve ilk müdahalenin bilinçli bir şekilde yapılmasının önemi uygulamalı olarak anlatılıyor.

Erden, seminerde ayrıca suni solunum, kalp masajı, kırık çıkık ve burkulmalar, zehirlenmeler, güneş çarpması ve donma gibi çok yönlü konular hakkında detaylı bilgiler veriyor. İş Güvenliği konusundaki seminerlerde ise eğitim uzmanı Erhan Er iş güvenliği konusunda personelin dikkat etmesi gereken konuları özetlerken uyarı levhalarının anlamından yangında yapılması gerekenlere kadar birçok konuyu detaylı bir şekilde özetliyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2012, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153