banner171

GOP’TA KENTSEL DÖNÜŞÜM BİLGİLENDİRME BULUŞMALARI

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirmek amacıyla “Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Buluşmaları” adı altında bir toplantı düzenliyor.

GOP’TA KENTSEL DÖNÜŞÜM BİLGİLENDİRME BULUŞMALARI
19 Mart Salı günü başlayacak ve her hafta Salı günleri gerçekleşecek olan toplantılarda Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, konu ile ilgili teknik ekibiyle birlikte vatandaşların sorularını cevaplayacak.

GOP’TA KENTSEL DÖNÜŞÜM BİLGİLENDİRME BULUŞMALARI

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ilçede gerçekleştirilen yerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamıyla Gaziosmanpaşa’nın geleceği ve Gaziosmanpaşalıların mutluluğu için olduğunu belirterek “Kentsel dönüşüm projemizin daha iyi anlaşılabilmesi için her hafta Salı günleri teknik ekibimle birlikte vatandaşlarımızın sorularını cevaplayacağız. Toplantılarımıza tüm Gaziosmanpaşalıları bekliyoruz”dedi. 

VATANDAŞ SORUYOR, ERHAN BAŞKAN CEVAPLIYOR

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Bakanlar Kurulu tarafından da onaylanan 11 bölgede, 393 hektarlık alanda İstanbul’un en büyük yerinde kentsel dönüşüm çalışmasının yürütüldüğü ilçede, vatandaşların aklında hiç bir soru işareti kalmaması amacıyla her hafta bir gün olmak üzere bilgilendirme toplantıları düzenliyor. “Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Buluşmaları” adı altında düzenlenecek olan toplantılarda Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, her hafta Salı günleri konu ile ilgili teknik ekibiyle birlikte vatandaşların sorularını cevaplayacak. 


PROGRAM

Tarih : 19 Mart 2013, Salı
Saat : 10.00
Yer : Gaziosmanpaşa Belediyesi Nikah Salonu ( Belediye yanı )

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2013, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153