banner171

Gop'ta “Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme Kursu” açıldı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kurban Bayramı öncesi kesim elemanı olarak görev almak ya da kendi kurbanını kendisi kesmek isteyen vatandaşlar için katılımı zorunlu “Kesim Elemanı Yetiştirme ve Geliştirme Kursu” düzenliyor. 1-2 ve 3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek kurs sonrası katılımcılara kurs bitirme belgesi verilecek.

Gop'ta “Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme Kursu” açıldı
 Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdüren Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi ve Gaziosmanpaşa Müftülüğü ile ortaklaşa Kesim Elemanı Yetiştirme ve Geliştirme Kursu düzenliyor. Kurban kesiminin eğitimli kişilerce gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlenen kurslara kesim elemanı olmak isteyenlerle, kendi kurbanını kesmek isteyen vatandaşlarında zorunlu olarak katılması gerekiyor. Kurs için 30 Eylül tarihine kadar Gaziosmanpaşa Halk Eğitim Merkezi’ne başvuracak olanların yanlarında nüfus cüzdanı fotokopisinin yanı sıra diploma fotokopisi ve 2 adet fotoğraflarını da hazır bulundurmaları gerekiyor. 
“Kesim Elemanı Yetiştirme ve Geliştirme Kursları” 1-2 ve 3 Ekim tarihlerinde, 10.00 – 12.00 saatleri arasında Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi, Tuna Eğitim ve Sergi Salonu’nda gerçekleşecek. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153