banner171

GOP’TA ÖCEK TİYATROSU’NDAN İKİ ÖZEL GÖSTERİ…

GOP’TA ÖCEK TİYATROSU’NDAN İKİ ÖZEL GÖSTERİ…

GOP’TA ÖCEK TİYATROSU’NDAN İKİ ÖZEL GÖSTERİ…
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Öcek Tiyatrosu’nu ‘aile birliği’ gibi son derece değerli bir konuyu işleyen oyunlarında gösterdikleri performans nedeniyle kutladığını belirterek, “İlçede sürekli oyun sergileyecek bir tiyatronun oluşturulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel etkinlikler çerçevesinde düzenlediği, Yıldırım Öcek Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Kim Öle, Kim Kala ?” adlı 2 perdelik komedi oyunu ilk olarak protokol davetliler eşliğinde Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu, Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Aynı evi paylaşan huysuz ihtiyar bir baba ile oğlunun kişilik çatışması ekseninde geçen oyunda seyirciler kahkahalara boğulurken, aile birliğinin kaybolmasıyla bir evde yaşanabilecekleri özetleyen ince mesajlarda taşıyan oyun ilgiyle izlendi. Ünlü tiyatrocu Yıldırım Öcek oyunu yönetmenin yanısıra sahnede gösterdiği oyunculuk performansıyla da seyircilerden sık sık alkış aldı. Oyunda Öcek’in yanısıra Oğuz Oktay, Merih Fırat, Tolga Öz, Zuhal Öztürk, Yavuz Ketenci, Ali Güren, Hamza Yapıcı ve Zülfikar Yazgaç gibi Türk tiyatrosunun değerli oyuncuları yer alıyor. Tiyatronun ilçemizdeki ikinci gösterimi ise 22 Mayıs Salı günü Mevlana Anadolu Lisesi, Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Öcek Tiyatrosunu ‘aile birliği’ gibi son derece değerli bir konuyu işleyen oyunlarında gösterdikleri performans nedeniyle kutladığını belirterek, “İlçede sürekli oyun sergileyecek bir tiyatronun oluşturulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153