banner171

GOP'ta şenlik devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen “Erhan Başkan’la Mahalle Şenlikleri’’ tüm hızıyla sürüyor. Her yaş gurubunun katılımıyla bir eğlence festivaline dönüşen şenlikler Mevlana Mahallesi’nde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

GOP'ta şenlik devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen “Erhan Başkan’la Mahalle Şenlikleri’’ tüm hızıyla sürüyor. Her yaş gurubunun katılımıyla bir eğlence festivaline dönüşen şenlikler Mevlana Mahallesi’nde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Şenlikte bir selamlama konuşması yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ilçenin 2023 yılına büyük projelerle hazırlandığını vurgulayarak, “Her şeyin en iyisine layık Gaziosmanpaşalılar, şenlik hasretlerini de bundan böyle düzenleyeceğimiz çeşitli etkinliklerle bol bol giderme fırsatını bulacaklar. Biz elele gönül gönüle olan bir Gaziosmanpaşa’nın geleceğinin çok daha yükseklerde olacağına inanıyoruz. Sizlerin desteği yanımızda olduğu süre içinde Gaziosmanpaşa’mızda gerçekleşemeyecek hiçbir  şey yoktur. Hepinize iyi eğlenceler ve iyi film seyirleri diliyorum” dedi.

Şenlikte kurulu şişme oyuncaklar, şerbetçi güğümleriyle limonata dağıtımı ve Erhan Başkanın binlerce top dağıtımıyla adeta eğlenceye doyan çocuklar ilerleyen saatlerde düzenlenen interaktif yarışmalar ve Eyvah Eyvah 2  filmini ise aileleriyle birlikte coşku içinde kahkahalar atarak seyrettiler.

Film gösterimi öncesi sahne alan Ahmet Öncel Sıra Gecesi Grubu Mevlana Mahallesi sakinlerine doyumsuz bir gece yaşatırken vatandaşlar bir yaz gecesini doyasıya eğlenerek geçirmenin mutluluğuyla evlerine döndüler.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153