banner171

HAVUZBAŞI İLKOKULU MİNİKLER İSTANBUL ŞAMPİYONU

HAVUZBAŞI İLKOKULU MİNİKLER İSTANBUL ŞAMPİYONU

HAVUZBAŞI İLKOKULU MİNİKLER İSTANBUL ŞAMPİYONU
 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı okullar arası Badminton İstanbul şampiyonasında Havuzbaşı Atilla Baykal ilkokulu zorlu geçen final maçına rağmen İstanbul şampiyonu oldu.

26-28 mayıs 2014 tarihlerinde Bağcılar Olimpik Spor Salonunda yapılan İstanbul Minikler Badminton Şampiyonasında Havuzbaşı Atilla Baykal İlkokulu geçen yıl olduğu gibi birinciliğini korudu. 

Haktan Beratlı,Oğulcan Çetin,Doğukan Sakar,Halit Kıvanç Erkan,Eda Tezcan,Yaren Sivri,Yaren Cemre Uçar isimli sporcularımızın oluşturduğu takım gelecek için ümit verdi.


Havuzbaşı Atilla Baykal okulu bu yıl Yıldızlar (Erkek,Kız), Küçükler (Erkek,Kız) ve Miniklerde İstanbul birinciliğini  her zaman olduğu gibi bırakmadı. Ayrıca Küçük Erkeklerde Türkiye Üçüncülüğünü elde eden Havuzbaşı Atilla Baykal okulu 2013-2014 yılında İstanbul ve Türkiye de ismini Badminton camiasına tekrar yazdırdı.


Bu başarılarda Emeği geçen Plevne Lisesi Müdürü Mesut ALTUN,Havuzbaşı Atilla Baykal Okulu Müdürü Nejat ENGİN,Beden Eğitimi Öğretmeni Fuat KÜÇÜK ve Gençlik Spor Antrenörü Beyhan ÖZGÜR  e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.   

MÜSABAKA SONUCU
1.HAVUZBAŞI ATİLLA BAYKAL İLKOKULU
2.TOPKAPI FATİH KOLEJİ
3.ÇAĞ FATİH KOLEJİ
4.AVCILAR SULTAN FATİH KOLEJİ

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 13:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
saynur sakar
saynur sakar - 10 yıl Önce

sporcularımıza başarılar diliyorum canım oğlum seninle gurur duyuyoruz hocalarına çok teşekkür ediyoruz çocuklarımız onların eseri

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153