banner171

Hüseyin BÜRGE'ye,Teşekkür Ziyareti...!

Pazariçi Köprülü Spor Ailesi,AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge'yi ziyaret etti. Bu ziyaret sıradan bir ziyaret değildi.

Hüseyin BÜRGE'ye,Teşekkür Ziyareti...!

Milletvekili dernek ve Spor Kulübü ziyaretleri yaparken Pazariçi Köprülü Spor Kulübüne de ziyarette bulunmuştu.

Lokalin önündeki alanın kullanımıyla ilgili kulüp yönetimini yönlendirmesiyle birlikte bölgede küçük bir Cennet  gibi bir mekan oluştu..
O dönemler de ciddi sıkıntılar yaşayan kulübe çare olan  Hüseyin Bürgeye teşekkür ziyaretinde bulunan Kulüp Yönetimi ziyaretten fazlasıyla memnun kaldı.
Ziyaret esnasında   Hüseyin Bürge ye kulübün forması hediye edildi. 
Kulüp yönetiminin hazırladığı bir teşekkür yazısı ve kulübün önünde bulunan parkın eksik kalan bölümlerinin yapımıyla ilgili isteklerde bulunuldu.
Pazariçi Köprülüspor'un kulüp başkanı Ali Şen Konuşmasında,Teşekkür yazısının özeti aşağıdaki gibidir dedi...
Bizleri Büyükşehir Park Bahçeler Müdürlüğüne yönlendirerek Ecrimisil yoluyla bizlere kazandırmış olduğunuz yerle bizlere ve  iç içe girmiş birçok mahallede yaşayan insanlara inanılmaz hizmet vermiş oldunuz. Bu yapılan hizmet karşılığı aldığınız duaların haddi hesabı yoktur.
Cenabı Allah sizlere de her şeyin hayırlısını versin. On yıllar sonra bile buralardan faydalanan insanların hayır dualarını şimdiden kulaklarımızda hissetmekteyiz. Kelimelerle anlatılmayacak , ifadelerle sunulmayacak  ancak bunların yaşanarak anlaşılacağı bir dünya yarattığınız için sizlere mahlleler de yaşayanlar adına teşekkürlerimizi sunarız. 
Allah sizden razı olsun.
Yeni isteklerimiz aşağıdaki gibidir.
Parkın güvenliğinin sağlanması anlamında etrafının tel örgülerle sarılması.
Parkın içerisinde çocuklara yönelik oyun aletlerinin koyulması.
Parkın içerisine özellikle bayanların spor yapabilmeleriyle ilgili spor aletlerinin koyulması.
Bütçeye elverişli ise Parka güvenlik elemanı koyulması.
Mevcut binamızın üzerine ailelerin kullanacağı bir yer yapımıyla ilgili taleplerimiz var. Yeni yer tamamlandığında açılışına gelmeniz bizleri fazlasıyla memnun edecektir.
En derin duygularımızla saygılarımızı sunar bilgilerinize arz ederiz.
Allah hepimize her şeyin hayırlısını versin.
Pazariçi Köprülü Spor Kulübü

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2014, 23:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
hüseyin meço
hüseyin meço - 10 yıl Önce

sn.başkan herşey gönlünce olsun.

Veli  SERBEST
Veli SERBEST - 10 yıl Önce

i̇stanbulun çeşitli semtlerini gezdim halkımızın zamanlarını ve sosyal faliyetlerini yapabileceği belirli semtler haricinde park vs alanları yok bence bunda stk gruplarının yeterli derecede semtlerinin sosyal sorunlarına eğilim yapmadıkları kanısındayım bu yönden pazariçi semtimizin halkının bu ihtiyaçlarının giderebileceği alanlarının olması için çok değerli ve her konuştuğum kişinin allah razı olsun dediği değerli insanların topluluğunda ve sayın ali̇ şen başkanlığında sportif ve sosyal faliyetler yürüten bir pazariçi körülüspor kulübümüz var bu topluluğun önderliğinde semtimiz sürekli aşama içerisinde gerekli mercilerle sürekli temaslar kurarak ailelerimizin rahat bir nefes almaları ve dostluklarını pekiştirmeleri için sayın bölge vekilimiz hüseyin bürge,bey,in büyük katkılarıyla isteklerimize bir hızır gibi yetişip büyük bir öz veriyle ailelerimize bu harika aile bahçesi kazandırdıkları için sonsuz teşekkür ederim.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153