banner171

İBB'nin Mart Ayı Gaziosmanpaşa Sahnesi programı...

GAZİOSMANPAŞA SAHNESİ MART OYUN KONULARI İBB ŞEHİR TİYATROLARI

İBB'nin Mart Ayı Gaziosmanpaşa Sahnesi programı...
KES VE KAÇ 
6- 9 MART TARİHLERİ ARASINDA İBBŞT GAZİOSMANPAŞA SAHNESİ’NDE SEYREDİLEBİLİR

Yazan: PETER HORSLER 
Çeviren: SALİH SİNAN GÜRTUNCA 
Yöneten: BORA SEÇKİN

 OYUNCULAR 
BERRİN KOPER, BETÜL KIZILOK BAVLİ, CANER BİLGİNER, CEM KARAKAYA, DERYA YILDIRIM, ELİF ÖZGE ÖZDER, EYLÜL SOĞUKÇAY, İBRAHİM CAN, RIDVAN ÇELEBİ

KONUSU 
Sağlık sektöründeki özelleştirmelerin neden olduğu büyük tehlikelerin konu edildiği oyunda; birbirinden ilginç hasta ve "hastalık hastası" karakterlerin başından geçen komik olaylar anlatılıyor. "Kes ve Kaç", maddi çıkar dünyasında aklını kullanamayan bireyin nasıl kullanılabileceğine işaret ediyor.

BEN SİNEMA ARTİSTİ OLMAK İSTİYORUM 
13- 16 MART TARİHLERİ ARASINDA İBBŞT GAZİOSMANPAŞA SAHNESİ’NDE SEYREDİLEBİLİR

Yazan: NEİL SİMON 
Çeviren: BİLGE KOLOĞLU 
Yöneten: S.BORA SEÇKİN

OYUNCULAR 
BESTEM TÜREN, DERYA ÇETİNEL, ERHAN YAZICIOĞLU

KONUSU 
Ben Sinema Artisti Olmak İstiyorum'da; Libby Tucker, on altı yıldır görmediği babasının yanına geldiğinde nasıl karşılanacağını bilmiyordur. Hollywood'da senaryo yazarı olan babası Herbert Tucker, onun sinema artisti olma hayallerine yardım edecek midir? Bu karşılaşmayla başlayan geçmişin sorgulanmasına, babasının kız arkadaşı Steffy ile arasındaki sorunlar da eklenince gerilim artar. Genç bir kızın hayalleriyle, hayattan düş kırıklıklarından yorulmuş bir adamın birbirlerini nasıl etkilediğine ve birbirlerine nasıl ihtiyaç duyduklarına tanık olacaksınız. Bu baba kız hikâyesinde içten içe sessiz sinemadan başlayarak sinemanın gelişimi, sorunları, insandaki yansımaları da işlenmekte...

ÖLÜ ADAMIN CEP TELEFONU 
20- 23 MART TARİHLERİ ARASINDA İBBŞT GAZİOSMANPAŞA SAHNESİ’NDE SEYREDİLEBİLİR

Yazan: SARAH RUHL 
Çeviren: İREM ARSLAN AYDIN 
Yöneten: ARDA AYDIN

OYUNCULAR 
NERGİS ÇORAKÇI BAŞAK, NURSELİ TIRIŞKAN, PELİN BUDAK, UĞUR ARDA AYDIN, YELİZ GERÇEK

KONUSU 
Ansızın ölen bir adam ve tüm hayatını kontrol eden bir cep telefonu. Eğer cep telefonunuz siz bu dünyadan ayrıldığınızda başkalarının eline geçerse yaşamaya devam edebilir misiniz? Eğer cep telefonunuz yaşadığınız süre içinde tüm hayatınızı kontrol etmeye başlamışsa, kendi varlığınızı gerçekten ispat edebilir misiniz? Ya da siz öldükten sonra tüm kontrolü başkası ele geçirirse, kim ve ne olduğunuzu nasıl kanıtlayabilirsiniz? Daha da vahim olanı, bir makine tüm hayatınızı kontrol altına alırsa ondan nasıl kurtulabilirsiniz? Ölü Adam Gordon, rastlantı sonucu Gordon'ın telefonu eline geçen Jean, Gordon'ın zavallı kardeşi Dwight, tuhaf annesi Bayan Gottlieb, çatlak karısı Hermia ve telefonun peşindeki sevgilisi Carlotta tüm bu soruların cevaplarını veriyor(mu acaba?)!!! 

TOROS CANAVARI 
27- 29 MART TARİHLERİ ARASINDA İBBŞT GAZİOSMANPAŞA SAHNESİ’NDE SEYREDİLEBİLİR

Yazan: AZİZ NESİN 
Yöneten: TARIK ŞERBETÇİOĞLU

OYUNCULAR 
ABDULLAH TOPAL, BERNA OĞUZUTKU DEMIRER, BİNNUR ŞERBETÇİOĞLU, CEYLAN ÇETE, FUNDA KÖSEOĞLU, GÖKHAN EĞILMEZBAŞ, İBRAHİM ŞİRİN, İSKENDER BAĞCILAR, MURAT BAVLİ, NACI TAŞDÖĞEN, RAHMİ ELHAN, ŞEHNAZ BÖLEN TAFTALI, ŞEVKET AVŞAR, TARIK ŞERBETÇİOĞLU, TUĞÇE AÇIKGÖZ  

KONUSU 
Aziz Nesin'in deyimiyle "izahı olmayan şeylerin mizahının yapıldığı" oyunda: Nuri Sayaner isimli mülayim bir memur emeklisi, ailesiyle birlikte monoton bir hayat sürmektedir. Aile bir taraftan geçim sıkıntısıyla diğer taraftan onları apartmandan atmak isteyen ev sahibiyle uğraşmaktadır. Tahliye davasını kazanan Sayaner ailesinin sevinci çok uzun sürmez. Ev sahibi, alt-üst kata yerleştirdiği adamlarla ve çevirdiği türlü oyunlarla apartmanı zindana çevirir. Nuri Bey, ailesinin ısrarları sonucu karakola gidip şikâyetçi olmak zorunda kalır. Yıllardır aranmakta olan "Toros Canavarı" adıyla nâm yapmış seri katil yerine, emekli memur Nuri Bey polisler tarafından derdest edilir. Nuri Sayaner'in karakola adımını attığı o geceden sonra herkesin kaderi değişecektir...

Oyun Saatleri: Perşembe: 20.00, Cuma:20.00, Cumartesi: 15.30- 20.00, Pazar: 15.30
İBB ŞEHİR TİYATROLARI GAZİOSMANPAŞA FERİH EGEMEN ÇOCUK TİYATROSU SAHNESİ 
                                                        MART OYUN KONULARI

PİTİ 
6- 7 MART TARİHLERİ ARASINDA İBBŞT GAZİOSMANPAŞA FERİH EGEMEN ÇOCUK TİYATROSU SAHNESİ’NDE SEYREDİLEBİLİR

Yazan: OKAN KARACA 
Yöneten: OKAN KARACA

OYUNCULAR 
CEREN HACIMURATOĞLU, ENGİN AKPINAR, OKAN KARACA, PINAR AYGÜN, ŞENAY BAĞ

KONUSU 
Annesini kaybetmiş bir kaz yavrusu olan Piti daha yumurtadayken üç kardeşin bahçesine yuvarlanır. Yumurta çatlar, içinden Piti çıkar. Üç kardeş Piti'yi çok severler ve ona annesini bulması için yardım etmeye karar verirler. Fakat Muhteşem Kurt peşinde olduğu uçurtmayı ele geçirebilmek için Piti'yi kaçırır.
Oyun Yaş Gurubu: 3+ YAŞ

BONCUK 
8- 9- 15- 16 MART TARİHLERİ ARASINDA İBBŞT GAZİOSMANPAŞA FERİH EGEMEN ÇOCUK TİYATROSU SAHNES İ’NDE SEYREDİLEBİLİR
Yazan: GÜNEŞ HAN 
Yöneten: SİBEL TOPALOĞLU

OYUNCULAR 
DENİZ YEŞİL MAVİ, İBRAHİM ULUTAŞ

KONUSU 
Boncuk bir ev köpeğidir, sahibiyle birlikte yaşamaktadır. Sabahları sahibinin gazetesini vermek ve eski gazeteleri bahçeye çıkarmak onun görevidir. Boncuğun hiç arkadaşı yoktur. Sahibi onun yabancılarla konuşmasını istememektedir. Boncuğun oturduğu mahalleye bir sokak kedisi taşınır. Yeni taşındığı için onun da arkadaşı yoktur. Boncuk ile arkadaş olmak ister, birlikte oyun oynamayı teklif eder. Boncuk sahibinden izin alır ve birlikte oyun oynarlar. İkisinin farklı hayatlarına rağmen birbirleriyle arkadaş olmuşlardır, çok mutlu olurlar.
Oyun Yaş Gurubu: 2 - 5 YAŞ GRUBU

KEDİ İLE PALYAÇO 
13- 14 MART TARİHLERİ ARASINDA İBBŞT GAZİOSMANPAŞA FERİH EGEMEN ÇOCUK TİYATROSU SAHNES İ’NDE SEYREDİLEBİLİR

Yazan: ERHAN ÖZÇELİK 
Yöneten: ERHAN ÖZÇELİK

OYUNCULAR 
OKAN PATIRER, PINAR DEMİRAL

KONUSU 
Kedi ile Palyaço'da dostluğun önemi kedisini kaybeden bir palyaço ile sahibini arayan bir kedinin eğlenceli ilişkileri ekseninde aktarılıyor.
Oyun Yaş Gurubu: 3+ YAŞ GRUBU

ÜÇ KARDEŞ VE MUHTEŞEM KURT 
20- 21- 27- 28 MART TARİHLERİ ARASINDA İBBŞT GAZİOSMANPAŞA FERİH EGEMEN ÇOCUK TİYATROSU SAHNES İ’NDE SEYREDİLEBİLİR

Yazan: OKAN KARACA 
Yöneten: OKAN KARACA

OYUNCULAR 
BETÜL KIZILOK BAVLİ, OKAN KARACA

KONUSU 
Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt, çocuk seyirci için oldukça eğlenceli bir el kuklası oyunu. Oyun, üç afacan kardeşin, yaramazlıklarını ve herkesin korktuğu Muhteşem Kurt ile tanışıp arkadaş olmalarını, mümkün olduğunca yalın biçimde, çocukların gözünden anlatıyor.
Oyun Yaş Gurubu: 3 + YAŞ

BENİMLE OYNAR MISIN? 
22- 23- 29 MART TARİHLERİ ARASINDA İBBŞT GAZİOSMANPAŞA FERİH EGEMEN ÇOCUK TİYATROSU SAHNES İ’NDE SEYREDİLEBİLİR

Yazan: EFTAL GÜLBUDAK 
Yöneten: ÜMRAN İNCEOĞLU

OYUNCULAR 
EFTAL GÜLBUDAK

KONUSU 
Sevgili Çocuklar, Oyunumuza birlikte hazırlanıyoruz. Dekor, kostüm, aksesuar, ışık, efekt, makyaj sırayla oyuna giriyor. Sizler de bu oyunun hem oyuncusu hem seyircisi olacaksınız. Birlikte gülüp eğleneceğiz, bazen de hüzünleneceğiz. Benimle oynar mısınız?  
Oyun Yaş Gurubu: 5+ YAŞ

Oyun Saatleri: Perşembe: 14.00 (Ç.O), Cuma: 14.00 (Ç.O), Cumartesi: 12.00 (Ç.O), Pazar: 12.00 (Ç.O)

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153