banner171

İSTANBUL'DAN URFA'YA AK KADROLAR

Suriyeli mülteciler için başlatılan “Üşüyorum” kampanyasının startı Şanlıurfa’dan verildi.

İSTANBUL'DAN URFA'YA AK KADROLAR
  AK Parti İstanbul İl Başkanlığının “Üşüyorum, Yardım Edin!” sloganıyla başlattığı yardım kampanyasında toplanan yardımlar için Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av. Şahin Pirdal, Şanlıurfa’daki Suriyeli Mültecilerin yardımına koştu.
Toplanan yardımlar Şanlıurfa’da mükemmel bir organizasyonla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Çadır ve kampları ziyaret eden heyet , Suriyeli mültecilere  yardım malzemelerini dağıttılar ve bölgede yaşananlarla ilgili bilgi aldılar. 

Başkan Pirdal,çadırlara girerek sığınmacılarla sohbet etti ve beraberinde getirdiği oyuncak, gıda malzemesi ve giysilerin bulunduğu yardım paketlerini dağıttı.  

 Hayırda Yarışanlar Topluluğu

Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul teşkilatının sadece siyasi başarılara imza atmadığını hatırlatarak, "Aynı zamanda, işte böyle bir yerde bir mazlumun sesi bize ulaşırsa, onun için de en iyisini yapmayı ispatlamış bir teşkilat olarak, gerektiğinde en güçlü sivil toplum kuruluşu mantığı içerisinde hareket ederiz. İşte bugün burada olduğu gibi; siyasetin ötesinde, bir iyilik kervanının, bir hayırda yarışanlar topluluğunun öncüleri olarak böyle bir başarıya daha bugün burada imza attık." şeklinde konuştu.

İstanbul İl başkanı Aziz Babuşcu,Üşüyen çocukların gözlerindeki sevinçle üşüyen ruhlarımızı sardık sarmaladık. Bu güzel organizasyona emek veren İstanbul teşkilatımıza mensup kardeşlerimize, kampanyamıza ekonomik destek sağlayan İstanbullulara ve bizi bağrına basarak oradaki çalışmaların en güzel şekilde olmasını sağlayan Şanlıurfalı kardeşlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziosmanpaşa Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye ÇAPAN, Gördüğüm manzara " annesi tarafından istenmeyip kürtaj yoluyla doğranarak atılan bebekler gibiydi.Bu günleri ve yarınları doğranmış insan manzarası geleceğe taşıyacakları miraslarını da görür gibiyim.Suriye rejimi delinerek yırtılan kişiliğini insanlarda yaratığı travmalara şahit olmak çok acıydı.Türkiye’nin bu travmaya Terapi elini ve yüreğini uzatması ise bir kez daha insanlığın ne olduğunu tüm dünyaya hatırlatması bir nebze yüreğimize su serpti dedi.

“Kış soğuktur üşütür İstanbul’un kardeşliği ısıtır” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında, Aziz Babuşcu'nun başkanlığında yola çıkan ve TBMM Grup Başkanvekili Mihrimah Belma Satır, Milletvekilleri, Belediye Başkanları,Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal, Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Ünlü Demir, İlSultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziosmanpaşa Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye ÇAPAN, bizzat giderek bu güzel organizasyonun Şanlıurfa’daki ekiplerle birlikte yardımların dağıtımını başlattı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153