banner171

Kastamonu ilk defa Gaziosmanpaşa’da

Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) tarafından ilk defa Kastamonu Günleri Gaziosmanpaşa’da düzenleniyor.

Kastamonu ilk defa Gaziosmanpaşa’da
İstanbul`daki Kastamonuluları temsil eden; 32 ilçedeki teşkilatı ve 60 bin üyesiyle hemşehri dernekleri arasında en büyük sivil toplum kuruluşu olma özelliğini taşıyan Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER), bir ilki gerçekleştirerek Gaziosmanpaşa’da Kastamonu Günleri düzenliyor.

Kas-der Gaziosmanpaşa Şube başkanı Bahattin Üründü;13-17 Mayıs tarihlerinde İlki düzenlenecek etkinliğe yönelik yapılan istişare toplantısında, İstanbul'da yoğun bir Kastamonulu nüfus bulunduğunu söyledi. Tüm İstanbul ve çevre İllerindeki Kastamonulu ve Kastamonu ya Gönül Veren Dostlara Duyurulur dedi.


Üründü; Kastamonu’muzun Havasından Almak , Etli Ekmek , Kuyu Kebabı , Banduması , Çekme Helvası , Ceviz Helvası , Kaşık Helvası ve Sayamadığım binlerce kültür Yemeklerinden ve Kadirşinas İnsanlarıyla bu güzel havayı yaşamak İsterseniz. 13-17 Mayıs Tarihlerinde Gaziosmanpaşa meydanı Hükümet Konağı karşına tüm halkımızı bekliyoruz dedi.


Tanıtım günleri kapsamında, fuar standları ve yöresel etkinliklerin yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklere de yer veriliyor. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153