banner171

MESLEKTE BİRLİK ÜYELERİ GAZİOSMANPAŞA'DA BULUŞTU

İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Gaziosmanpaşa ve Sultangazi Temsilciliğinin ortaklaşa yaptığı kahvaltılı toplantıda muhasebeci maili müşavirleri ilçe bürokratları ile bir araya getirmeye devam ediyor.

MESLEKTE BİRLİK ÜYELERİ GAZİOSMANPAŞA'DA BULUŞTU
 Önemli bir sivil toplum örgütü olan Meslekte Birlik Grubu üyeleri her ay yaptıkları kahvaltılı toplantılarla hem mesleki konuları tartışıyor hem de ilçenin ileri gelen bürokratları ve yöneticileri ile tanışmaya devam ediyorlar. Salı günü Necdet Usta'da yapılan toplantının konukları Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Küçükköy Veri Dairesi Müdürü Cemal Terzi oldu.

Kahvaltı etkinliği Meslekte Birlik Yönetim Kurulu üyesi Mali Müşavir Bülent Çetinkaya'nın açış konuşması ile başladı. Bülent Çetinkaya konuşmasında meslek mensuplarının vergi dairesinde ve diğer kurumlarda  yaşadıkları problemleri ve meslegin gelecegi ile ilgili bilgiler verdi. Katıldıkları için misafirlere ve meslektaşlarına teşekkür etti.
Daha sonra sırası ile Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Küçükköy Veri Dairesi Müdürü Cemal Terzi konuşmalarını yaptılar.
Mali Müşavirlik mesleginin problemleri ve mesleki mevzuatların tartışılıp konuşuldugu ayrıca Gaziosmanpaşa Belediye sınırları içerinde yaşanan sıkıntıların ve çözüm önerilerinin ele alındıgı toplantı iyi niyet temennileri ile son buldu.
rsm1.jpg görüntüleniyor

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153