banner171

Minibüsçülerden Usta’nın Projelerine tam not…

Usta’ya ve Projelerine Minibüsçülerden tam destek…

Minibüsçülerden Usta’nın Projelerine tam not…
 Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Semerkant Vakfı'nın düzenlediği  ‘Muhabbet Geceleri’ programına katıldı.
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik kolları Yönetimleri ile birlikte seçim çalışmalarına devam eden Hasan Tahsin Usta, halkla birlikte olabileceği her daveti ve imkânı değerlendiriyor. 

Semerkant Vakfı'nın düzenlediği  ‘Muhabbet Geceleri’ sloganı ile düzenlenen “Gençlik ve Aile” temalı programa katılan Hasan Tahsin Usta Semerkand Vakfı yöneticilerine düzenlemiş oldukları gençlik ve aile yapısının korunması ve yaşatılmasını amaçlayan bu güzel ve önemli program için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. 
Gaziosmanpaşa Minibüsçüler Yardımlaşma Derneği ile yemekli toplantıda bir araya gelen Usta, minibüsçülerin talep ve önerilerini dinleyerek Gaziosmanpaşa ile ilgili projelerini anlattı. Ulaşım ve Gaziosmanpaşa’nın Trafik problemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan ve göreve geldiklerinde yapacakları projeleri anlatan Usta, ‘İnşallah sizlerin desteğiyle Gaziosmanpaşa’da 30 Mart'ta sandıktan zaferle ayrılacağız. Gaziosmanpaşa’da yeni bir vizyon ve büyük bir azimle çalışmak için hizmete talibiz. Gelin ilçemizi birlikte yönetelim. Gaziosmanpaşa’mızı birlikte değiştirelim. Bizler kararlılıkla yola çıktığımız bu hizmet kervanında sizlerle birlikte bu seçimden de başarıyla ayrılacağımıza yürekten inanıyoruz. Bizim için asıl olan sizlerin memnuniyeti ve hayır dualarınızdır’ dedi. 

Minibüsçülerden Projelere tam not…
Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta’nın projelerini dikkatle dinleyen ve çok beğenen minibüsçüler aldıkları cevaplardan ve projelerden memnuniyet duyduklarını söyledi. Belediye başkan adayının mühendis olması Gaziosmanpaşa için büyük şans diyen minibüsçüler 30 Mart seçimin Gaziosmanpaşa’mız için hayırlı olması temennisinde bulunarak Usta’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.

‘Gaziosmanpaşa için laf değil hizmet üretiyoruz’


‘Gaziosmanpaşa için laf değil hizmet üretiyoruz’

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153