banner171

Murat Haşhaş; 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

Murat Haşhaş; 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

Murat Haşhaş; 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

Gaziosmanpaşaspor Kulübü 2. Başkanı Murat Haşhaş, "Günümüz dünyasında çağdaş toplum ve demokratik ülke sayılabilmenin en önemli göstergelerinden biri basın özgürlüğüdür" dedi.

Murat Haşhaş, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolaysıyla yayımladığı mesajda, ülke ve toplumlar için önemli bir sorumluluk üstlenen basının bu görevi yerine getirirken özgür olması gerektiğini dile getirdi.

Gaziosmanpaşa’da bulunan  yerel ve ulusal basın kuruluşlarının, vatandaşların haber alma hakkını ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde yerine getirmesinin, toplum tarafından takdirle karşılandığını vurgulayan Haşhaş, "Basın ve yayın kuruluşları, onların temsilcisi olan gazeteciler, insanların haber alma ihtiyaçlarını karşılamanın yanında toplumların gelişmesi, bireylerin hak ve özgürlüklerinin takipçisi olmak, kamuoyunun duygu ve düşüncesinin sağlıklı bir şekilde yansıtılmasını sağlamak ve toplumların şekillenmesi gibi sorumluluğu çok olan önemli bir görevi üstlenmektedir.  Çünkü günümüz dünyasında çağdaş toplum ve demokratik ülke sayılabilmenin en önemli göstergelerinden biri basın özgürlüğüdür. Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren yerel gazete, dergi, radyo, İnternet Sitesi ve televizyonlarımız  temsilcileri ile zengin bir kadroya sahip olan değerli basın mensuplarının “3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutlar, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

gophaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153