banner171

Mutlu Gaziosmanpaşa, Gümüşyaka Eğitim Kampı

Sosyal sorumluluk ilkesinden hareketle yerel hizmetlerde bir çok ilke imza atan Gaziosmanpaşa Belediyesi ilk kez bu yıl uygulamaya konulan Gümüşyaka Eğitim Kampı’nda binlerce Gaziosmanpaşalıyı ağırlıyor.

Mutlu Gaziosmanpaşa, Gümüşyaka Eğitim Kampı

 “Mutlu Gaziosmanpaşa Eğitim Kampı”
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bu yıl ilk kez “Mutlu Gaziosmanpaşa” sloganıyla düzenlenen eğitim kampında ana amacın ilçede yaşayanların aidiyet duygusunu arttırıp ilçe halkını kaynaştırmak olduğunu söyledi.


Sosyal sorumluluk ilkesinden hareketle yerel hizmetlerde bir çok ilke imza atan Gaziosmanpaşa Belediyesi ilk kez bu yıl düzenlediği Gümüşyaka Eğitim Kampı’nda binlerce Gaziosmanpaşalıyı ağırlıyor. Kamptaki amaç her gruptan Gaziosmanpaşalıyı bir araya getirerek ilçe sevgisinin oluşmasına katkı yapmak ve düzenlenen eğitim seminerleriyle de “kentlilik bilincinin” yaygınlaşmasını sağlamak. Her bir vatandaş gurubu için 2 gün 2 gece olarak düzenlenen ve her katılımcı gurubun 150 kişi olarak planlandığı konaklamalı eğitim programlarında özürlü, yaşlı, kadın, çocuk ve gençler ağırlanacak. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol bu yıl ilk kez  “Mutlu Gaziosmanpaşa” sloganıyla düzenlenen eğitim kampında ana amacın ilçede yaşayanların aidiyet duygusunu arttırmak olduğunu söyledi. Bu kamplarda ilçe olarak kaynaşmanın en canlı örneklerinin yaşanacağını belirten Dr. Erhan Erol, “Kampın vatandaşlardan gelen beklentiler ve memnuniyetleri paralelinde her yıl yinelenmesini planlıyoruz’’dedi. Yaklaşık 12 bin kişinin ağırlanmasının planlandığı eğitim organizasyonu içinde özellikle gençler, yaşlılar, kadın ve çocuklar ile özürlülere kaliteli yaşam becerileri kazandırılmasınının yanısıra ağırlanan gurubun durum ve ihtiyaç özelliklerine göre profesyonel eğitimciler tarafından eğitim programları da uygulanacak. Kamuoyunun yakından tanıdığı spor, sanat, sağlık, davranış bilimleri, kültür ve edebiyat alanında çalışan isimlerde dönem dönem eğitimlere konuk konuşmacı olarak katılacak.

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=54f2b35dd5&view=att&th=13a0bb8a0a81d924&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_h7myamje1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P9q23L_K73RPInXHEpp-t-P&sadet=1348819577199&sads=4YQ8UvRhsAEAlL2zS77JtgLHhBo

Gaziosmanpaşa’ya 1,5 saatlik mesafede Gümüşyaka’da deniz kıyısında yer alan Eğitim Kampında dinlenme ve eğitim için her türlü olanak sağlanmış durumda.  Kampta sağlık biriminin yanısıra kafeterya ile başta eğitim olmak üzere çeşitli aktiviteler için bir salonda yer alıyor. Tüm odalarda uydu tv yayını izlenebilirken her türlü gereksinim de sağlanmış durumda. Eğitim kampında aynı bir otel konforunda ağırlanacak olan Gaziosmanpaşalılar tesiste kaldıkları süre içinde futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, su sporları, yüzme gibi çeşitli spor aktivitelerinden de yararlanabilecek. Eğitim kampı içinde sabah öğlen ve akşam yemek servisi yapılacak. Kamp süresince isteyen konuklar açık yarı olimpik yüzme havuzu ve denizden yararlanabilecekler ve çocuklarda kendilerine ait kulüpte animatörler eşliğinde hoşca vakit geçirirken, oyun gruplarında oynayabilecekler.
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=54f2b35dd5&view=att&th=13a0bb8a0a81d924&attid=0.4&disp=inline&realattid=f_h7myamjq3&safe=1&zw&saduie=AG9B_P9q23L_K73RPInXHEpp-t-P&sadet=1348819568038&sads=Vk_Ks8yXIrj0Dy_nkPaMOn64Y7U

Tesiste kurulu mini hayvanat bahçesinde hayvan sevgisini yaşayabilecek olan konuklar ayrıca piknik alanı ve yürüyüş parkurunda da vakit geçirebilecek. Sanatsal değeri kanıtlanmış filmlerin gösteriminin de yapılacağı etkinlik kampında kablosuz internet bağlantısı da kullanılabiliyor.


Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2012, 11:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
şule taşdemir
şule taşdemir - 11 yıl Önce

gerçekten çok hoş ama nasıl kayıt olacağını bilmiyoruz

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153