banner171

Romanlara Müzik projesi başladı.

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Roman Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa hazırladıkları “Roman vatandaşların müzik aletlerini kullanmaları ve kabiliyetlerini geliştirmeleri” projesi Bekir Sami Dedeoğlu İlköğretim Okulu’nda 10.05.2012 Perşembe günü saat 12.30 ‘da Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sayın Seddar YAVUZ’un katılımlarıyla başlatılmıştır.

Romanlara Müzik projesi başladı.
 Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Roman Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa hazırladıkları “Roman vatandaşların müzik aletlerini kullanmaları ve kabiliyetlerini geliştirmeleri”  projesi Bekir Sami Dedeoğlu İlköğretim Okulu’nda 10.05.2012 Perşembe günü  saat 12.30 ‘da Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sayın Seddar YAVUZ’un katılımlarıyla başlatılmıştır.

Projenin amacı Roman vatandaşlarımızın müzik alanındaki kabiliyet, istidatlarını geliştirmek ve bu alanda meslek edinmelerine katkıda bulunarak topluma kazandırmaktır.

Proje kapsamında 10 adet darbuka, 5 adet kanun, 5 adet keman, 5 adet klarnet, 5 adet ney, 5 adet ud İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından temin edilmiş olup, ilk etapta 35 roman vatandaşımızın müzik aletleri kurslarına devamlılıklarının sağlanması hedeflenmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153