banner171

SAADET GAZİOSMANPAŞA KARAMOLLAOĞLU İLE ÇIKARTMA YAPTI

SAADET GAZİOSMANPAŞA KARAMOLLAOĞLU İLE ÇIKARTMA YAPTI

SAADET GAZİOSMANPAŞA KARAMOLLAOĞLU İLE ÇIKARTMA YAPTI
 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Gaziosmanpaşa'da konuşmacı olarak katıldığı 'Saadet Buluşmaları Gaziosmanpaşa' programında, Türkiye'nin iç ve dış siyasetini değerlendirdi. Karamollaoğlu, "Tüm İslam ülkelerini bir araya getirmemiz gerekir dedik. D-8'i kurduk." şeklinde konuştu. Sabah kahvaltısında Milli Görüşe emeği geçenlerle bir araya gelen Karamollaoğlu öğleden sonra STK ziyaretleri akşam ise partililerle bir araya geldi.
Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Saadet Buluşmaları'nda sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kanaat önderleri, dernek başkanları ve çok sayıda partili bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Paşa Köşkü'nde düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamolloğlu, Türkiye'nin iç ve dış politikasını değerlendirdi.
Öte yandan önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin çalışmalarını anlatan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal Ay, 
“İktidar olmayı beklemiyoruz”
"Gaziosmanpaşa'ya hizmet etmek için iktidar olmaya gerek yok mantığıyla hareket ettik. Sadece siyasi değil sanatsal ve sosyal alanda birçok çalışma gerçekleştirdik. Her geçen gün teveccüh artıyor. İnsanlar bizlerden çok şey bekliyor. Biz de diyoruz ki artık Milli Görüş bayrağı Gaziosmanpaşa'da dalgalanmalı. İnanıyoruz ki, çok güzel hizmetlerde bulunacağız" dedi.
Karamollaoğlu'nun da katıldığı heyet, Gaziosmanpaşa'da 7 sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2012, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153