banner171

ŞAFAK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİNDE ÖDÜLLÜ KARNE TÖRENİ…

''Sağlık Eğitiminde Şafak Vakti'' sloganıyla yola çıkan ve sağlık eğitimine farklı bir bakış açısı getiren, geleceğin güler yüzlü, şefkatli, çalışkan, alanında uzman ve vizyon sahibi sağlık personellerini yetiştirmeyi kendine ilke edinen Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 2013-2014 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonunda başarılı olan öğrencilerini çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

ŞAFAK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİNDE ÖDÜLLÜ KARNE TÖRENİ…
 Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kurucusu İsmail Şatıroğlu, üstün başarı gösteren öğrencilere hediyelerini verirken başarılarından ötürü belge alan tüm öğrencileri de kutladı.

Öğrencilerin birinci dönem boyunca ne kadar çok çalıştıklarını, gayret gösterdiklerini yakinen gördüğünü söyleyen İsmail ŞATIROĞLU, Türkiye'nin en iyi Hemşirelerinin, Acil Tıp Teknisyenlerinin ve Anestezi Teknisyenlerinin Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesinden yetişeceğine gönülden inandığını belirterek  çocuklarımızın bunu başarabilecek kapasitede ve kararlılıkta olduğunu da sözlerine ekledi.
   
 Kurucu İsmail ŞATIROĞLU, “Okulumuzda 200’e yakın öğrencimiz başarı belgesi almıştır. Bu tablo 4 yıl sonra öğrencilerimizin tamamını üniversiteye yerleştireceğimize olan inancımızı daha da artırdı.” diyerek öğrencilere olan güvenini ifade etti.
 
 Dönem Birincisi Hale Kübra TOYGAR (Hemşirelik Bölümü Öğrencisi) okulunu, öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok sevdiğini Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi olmakla guru duyduğunu söyledi.
   
Başarısını düzenli çalışmaya, tekrar yapmaya ve dersi iyi dinlemeye bağlayan Kübra TOYGAR, bütün arkadaşlarının bunu başarabileceğini, sadece biraz daha azimli ve kararlı olmaları gerektiğini vurguladı. Hedefinin Şafak Hastanesinde Baş Hemşire olmak olduğunu söyleyen Kübra, bu hedefe ulaşmak için doğru yerde olduğunu ve çok çalışarak bunu başaracağını söyledi.
   
Okulun Dönem İkincisi Semih Güray ALKAN (Hemşirelik Bölümü Öğrencisi) hemşirelik mesleğinin bayan mesleği olarak bilindiğini fakat son yıllarda bu algının değiştiğini, kendisinin de bu mesleği bilerek ve isteyerek seçtiğini söyledi. Hemşirelik bölümünde okumaktan memnun olduğunu söyleyen Semih, amacının erkeklerin bu mesleği bayanlardan daha iyi yapabileceğini ıspatlamak olduğunu söyledi.

Okulun Dönem Üçüncüsü Mustafa ERDEM, (Anestezi Teknisyenliği Bölümü Öğrencisi)  Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde okumanın bir ayrıcalık olduğunu daha şimdiden Şafak Hastanelerinde çalışacağı günü hayal ettiğini söyledi. Anestezi Teknisyeni olarak hedefinin insanlığın kaderini değiştiren ameliyatlarda görev almak olduğunu da belirten Mustafa, çok çalıştığını ve ne olursa olsun bunu başaracağını söyledi.
 
Özel Şafak Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yöneticileri, çocuklarının başarısında büyük rolü olan aileleri de unutmayarak başarılı öğrencilerin anne ve babalarını Teşekkür Belgesiyle onurlandırarak okulun farkını ortaya koymuş oldu.
Okul Müdürü Selman ÖZYURT, eğitimde öğrenci,aile ve okul iş birliğinin önemine dikkat çekti.Başarılı öğrencilerin arkasında daima ilgili ailelerin olduğunu vurgulayarak, deneyimli öğretmen kadrolarıyla bu işbirliğini ve başarıyı en üst seviyeye çıkaracaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153