banner171

SARIGÜL GAZİOSMANPAŞA’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Gaziosmanpaşa ilçesini ziyaret etti.Çoşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Sarıgül, vatandaşlarla halay çekti.

SARIGÜL GAZİOSMANPAŞA’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmalarına Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi'nde devam etti. Mahalle girişinde yoğun ilgiyle karşılanan Sarıgül, bazı vatandaşlarla halay çekerek, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi . Burada esnaf ziyaretin bulunan Sarıgül daha sonra seçim otobüsünden partililere ve vatandaşlara hitap etti.

Mustafa Sarıgül:
Her mahalleye 2 tane emekli evi yapacaklarını ifade eden Sarıgül, engellilere yoğun destek vereceklerini söyledi. Başkan Sarıgül, “Hayatımda yandaş çalışanlarla işim olmaz. Candan çalışan, değişim isteyen herkesle yoluma devam ederim. Ülkesi için değil de bireysel menfaatleri için koşanlarla işim olmaz” dedi.

“Üzerimize çok gelecekler” diyen Sarıgül, “Bize çok saldıracaklar. Başkalarını da saldırtacaklar. Ama şunu bilmenizi istiyorum ki, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Mustafa Sarıgül’ün her zaman hakkı da vardır, halkı da vardır” diye konuştu.

Sarıgül, kendisine oy verenlere seslenerek, “Hiçbir endişeniz olmasın” diye konuştu.

Başkan Sarıgül, daha sonra partililerle birlikte Gaziosmanpaşa Seçim İrtibat Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2014, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153