banner171

Seçkinler İNCİ evleri Barbaros'da başlıyor.

Gaziosmanpaşa'nın köklü inşaat firmalarından Seçkinler İnşaat , 2.Kentsel yenilenme projesi olan " Seçkinler İNCİ evleri" projesi ile Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde..

Seçkinler İNCİ evleri Barbaros'da başlıyor.
Gaziosmanpaşa'nın köklü inşaat firmalarından Seçkinler İnşaat ,  Keçesuyu evleri projesinin ardından 2.Kentsel yenilenme projesi olan " Seçkinler İNCİ evleri" projesi ile Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde.

Kentsel yenilenme ve ada dönüşümü projelerinde bölgenini lider firması olan Seçkinler inşaat,Barbaros Hayrettin paşa mahallesinde yaklaşık 4 Dönüm alan üzerinde inşa edeceği İNCİ SİTESİ ile bölgenin ihtiyacı olan 2+1 ve 3+1 daireleri yakında satışa sunacak.

Daire tipleri olarak 96 m2 ve 100 m2 olmak üzere 2 tip 2+1 daire seçeneği ve büyük aileler için 140 m2 olan 3+1 seçeneği bulunan sitede , yaklaşık 4.000 m2 yeşil alanda içinde yükselecek tek blok bulunmakta.

Projede Yüzme havuzu , Her daireye bir kapalı otopark,Fitness merkezi ,7/24 güvenlik hizmeti ve Çocuk oyun grupları ,oyun sahaları ev sahiplerinin hizmetine sunulmakta.






YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153