banner171

Seçkinler İnşaat ses getirecek!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşi mahallesinde yükselen Keçesuyu Evleri'nde kaliteli, huzurlu ve güvenli yaşam alanları için büyük fırsat!

Seçkinler İnşaat ses getirecek!
 Yüzde 80’sinin satışı tamamlanan Keçesuyu evleri Kalan daireler için  cazip ödeme avantajlarıyla keyifli bir yaşam alanına sahip  olma şansı sizi bekliyor.




Keçesuyu evleri, şık mimari tasarımı ve her ihtiyaca yönelik göz alıcı detaylarıyla  Çocuklarınızın güvenle büyümesi, seçkin komşularınızla kamelyalar gölgesinde tatlı sohbetleriniz için,huzur dolu bir yaşam alanı ve yüksek prim yapacak karlı bir yatırımın adresine sahip olacaksınız.
                                             

Gaziosmanpaşa Barboros Hayrettinpaşa mahallesinde  yer alan “İNCİ EVLERİ”projesi Seçkinler İnşaat imzası taşıyor. 
Tek blok olarak tasarlanan İnci Evleri, 17 kattan oluşan Tamamı 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanan 84 adet dairenin yer aldığı İnci Evleri‘nin satış süreci devam ediyor.

Teslimlerin Haziran 2014 tarihinde gerçekleşeceği İnci Evlerin'de dairelerin alanları, 92 metrekare ile 100 metrekare arasında 2+1, 135 metrekare 3+1 olarak tasarlandı.
                                                                 TIKLA
Gaziosmanpaşa’nın hem yaşamak hem de yatırım yapmak için başlı başına bir değer olduğunu çok iyi bilen Seçkinler İnşaat, deneyimlerini Profesyonel bir ekip çalışması ile beraber İnci Evler ve Keçesuyu Evleri ile Gaziosmanpaşa’nın çehresini değiştiriyor.

Gaziosmanpaşa İnci Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik hizmeti, kapalı otopark, fitness center, yüzme havuzu basketbol sahası, ve voleybol sahası bulunuyor.

0212 615 66 66

www.seckinlerincievleri.com

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2013, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153