banner171

Seçkinler Keçesuyu evleri yıl sonunda teslim ediliyor !

Gaziosmanpaşanın ilk kentsel dönüşüm projesi olan “Seçkinler Keçesuyu evleri” yıl sonunda bitiyor.Proje hakkında bilgi veren şirket sahibi Fatih Aydemir,”Şu anda betopan cephe kaplamamız tüm hızıyla devam ediyor

Seçkinler Keçesuyu evleri yıl sonunda teslim ediliyor !

Seçkinler Keçesuyu evleri yıl sonunda teslim ediliyor !

Gaziosmanpaşanın ilk kentsel dönüşüm projesi olan “Seçkinler Keçesuyu evleri” yıl sonunda bitiyor.Proje hakkında bilgi veren şirket sahibi Fatih Aydemir,”Şu anda betopan cephe kaplamamız tüm hızıyla devam ediyor.Partnerimiz ANKA inşaat ,tepe betopanın en büyük bölge bayii ve son derece modern şartlarda, güçlü ve tecrübeli bir ekiple  hızlı bir şekilde çalışıyorlar.

beto1.jpg

Cephe kaplamasında izolasyon için taşyünü kullanılıyor.

Cephe kaplamasında programının ilerisindeyiz,Aynı şekilde İnce işler müteahhitimiz olan BARIŞ inşaat’da son hızla alçı,kartonpiyer ilerine devam ediyor,şu anda 30 tane dairemizde zemin şapları devam ediyor.” Diyerek projenin takvimin önünde devam ettiğini belirtti
.cephe.JPG

Son derece hızlı betopan kaplama devam ediyor.

perde.jpg

Seçkinler Keçesuyu evlerinde Çevre Düzenlemesi başladı

 

“Cephenin ortaya çıkması ve Çevre düzenlemesinin başlamasıyla vatandaşlarımızın projeye olan ilgileri oldukça artmış bulunmaktadır. Satış ofisimizde havaların düzelmesiyle birlikte bir yoğunluk başladı. Vatandaşlarımızın bu ilgisi bizi memnun etmektedir.

Bu projede tüm dairelerimiz 2+1 olduğundan dolayı ,büyük daire isteyen müşterilerimizi Yakında Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde başlayacağımız Seçkinler İnci evleri’ne yönlendirmeye başladık.Seçkinler İnci evlerinde 2+1 olarak 2 değişik daire tipi bulunmakta ve büyük aileleri için ise 3+1 dairelerimiz bulunacaktır.”

barbaros_inci.png

Seçkinler Barbaros İnci Evleri :4 dönüm yeşil alan içinde bir yaşam merkezi..

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153