banner171

SEDDAR YAVUZ VEFA POYRAZ LİSESİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ İLE BULUŞTU

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar YAVUZ, 15 Ocak 2014 Çarşamba günü Vefa Poyraz Anadolu Lisesi öğrencilerine konferans salonunda meslek tanıtım semineri verdi.

SEDDAR YAVUZ VEFA POYRAZ LİSESİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ İLE BULUŞTU
Kaymakamların görev, yetki ve sorumlulukları ile mesleğe giriş şartlarını anlatan Kaymakamımız bu mesleği seçmek isteyen öğrencilere meslekte başarılı olabilmek için sevgi, saygı, güven, disiplin ve empati yeteneğinin şart olduğunu söyledi. Mesleğinin güzelliklerini ve zorluklarını paylaştığı konuşmasında  kimsesizlerin kimi olmak için kaymakamlık mesleğinin  en ideal meslek olduğunu, ilim ve irfan sahibi olmak gerektiğini, idealist insanların bu işi başarabileceğini söyledi. Kendisinin lise yıllarından itibaren hep bilinçli ve farkındalık içinde yaşama gayreti içinde olduğunu ifade etti.

Kaymakam Yavuz'u ilgiyle dinleyen öğrenciler seminer sonrasında soru -cevap bölümünde kendisine bir çok soru yöneltti.

Öğrencilere başarı dileklerinde bulunan  Kaymakamımız  onlara çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra öğretmenler ile toplantı yaparak, daha kaliteli eğitim hizmeti sunulabilmesi adına eğitimde karşılaşılan sorunların çözümü konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Gerekli notlarını alan Kaymakamımıza İlçe Milli Eğitim Müdürü B.Servet BAKIRCI da eşlik etti.  

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153