banner171

SP;“Projelerimizi hayta geçirmek için Belediye kazanmayı beklemeyeceğiz”

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Ekim ayı divanını Mustafa Gümüş Konferans Salonunda gerçekleştirdi. Divan programına İl Başkan Yardımcısı Bekir DEMİRKAYA, İlçe Başkanı Bilal AY, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Teşkilatı, Mahalle başkanları, Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hanım Kolları katılım sağladı.

SP;“Projelerimizi hayta geçirmek için Belediye kazanmayı beklemeyeceğiz”
 İlçe Başkanı Bilal Ay’ın açılış konuşması ile başlayan divan, ilçe Birim Raporları ve İl Başkan yardımcısı Bekir DEMİRKAYA’nın konuşmasının ardından son buldu.

                Divan açılış konuşmasını gerçekleştiren Bilal AY teşkilat mensuplarına her ay artan katılım için teşekkür ederek sözlerine başladı ve konuşmasında şunları kaydetti;

                “Eğitim Kampları yenilenmektir”

                “Değerli Milli Görüşcü Kardeşlerim bildiğiniz üzere 2 hafta önce İlçe Yönetimimiz, Gençlik Kollarımız ve Hanım Kollarımız ile birlikte Yerel Seçimlere Hazırlık Eğitim ve Motivasyon Kampındaydık. Salonumuza baktığımızda da görüyoruz ki kampımız gayet verimli geçmiş. Mahallelerimiz ve Yönetimimiz salonumuzu tıklım tıkım doldurmuş hanım kollarımız diğer salonumuzda yine boş yer ve Gençlik Kollarımız da içerinin yoğunluğunda ayakta ve hatta kapı önünde bizleri dinlemekte toplantımızı takip etmektedirler. Bu yoğun ilgi ve alakanız için sizlere teşekkürlerimi bir borç bilirim.”

                “Projelerimizi hayta geçirmek için Belediye kazanmayı beklemeyeceğiz”

                “Sevgili Kardeşlerim Değerli Büyüklerim bugüne kadar Gaziosmanpaşa’mız için projelerimiz vardı ve bundan sonra da devam edecek. Gerçekleştirdiğimiz kampımızda daha çok çalışmamız için neler gerekli nasıl daha çok çalışır ilçemize nasıl faydalı oluruz bunların çalışmalarını gerçekleştirdik. Ve bunu da bu efsane kadromuz gerçekten verim alarak isteyerek başardık. Seçimler yaklaşıyor ve çok yakında projelerimizi halkımıza sunacağız. Sizlerle birlikte bu projelerin gerçekleşmesi için seçim kazanmayı beklemeyeceğiz seçimler gelmeden hizmete başlayacağız ve Gaziosmanpaşa Belediyesini alınca kaldığımız yerden devam edeceğiz Allah’ın izni ile” diyerek sözlerine devam eden AY son olarak 

“Buradan Gaziosmanpaşa Halkımızın temsilcileri olarak sizlere söz veriyoruz hiçbir ayrım yapmadan Halkımızı Seveceğiz ve herkese kucak açacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

                İlçe Başkanı’nın konuşmasının ardından İl Başkan yardımcısı Bekir DEMİRKYA mikrofonu alarak Gaziosmanpaşa ilçesinin gerçekleştirdiği projelerin tüm Türkiye teşkilatları tarafından takip edildiğini ve emsal teşkil ettiğini belirterek Gaziosmanpaşa ilçe Teşkilatının bu konuda öncü rol oynadığını dile getirdi.

                Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan İlçe Divanı yine Kuran-ı Kerim tilaveti ile nihayete erdirildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2012, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153