banner171

Süleyman Soylu Ve Başkan Erol'un Voleybol Keyfi

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılarak öğrencilere armağan edilen Plevne Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Süleyman Soylu Ve Başkan Erol'un Voleybol Keyfi
 Açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol başta olmak üzere ilçe protokolü ile öğrenciler arasında salonda gerçekleştirilen ilk voleybol maçı renkli görüntülere sahne oldu.
PLEVNE KAPALI SPOR SALONU ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNDE...

Kendisi de Plevne Lisesi mezunu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Benimde sıralarından geçtiğim, mezun olmaktan onur duyduğum okuluma kazandırmış olduğu bu güzel spor salonu nedeniyle Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Eğitim ve spor alanında hizmetlerimize her gün bir yenisini daha ekliyoruz. 3 ay içerisinde ilçemizde 5 yeni okul inşaatına başlıyoruz. Sonbaharda 2 okulun yapımına daha başlayacağız. Çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi bizim için çok önemlidir, gücümüz yettiğince eğitime destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi “Gençlerimiz geleceğimizdir. Geleceğimiz için çalışıyoruz...”  sloganından hareketle eğitim ve spor alanında hizmetlerine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Şubat ayı içerisinde Mithatpaşa İ.Ö.O. ve Arman Polat İ.Ö.O. ek derslik binalarının inşaatını tamamlayan, Gazi Yaşargil İ.Ö.O Spor Salonu ve Dumlupınar İ.Ö.O’nun da yeni bina yapımına başlayan belediye bugün de Plevne Anadolu Lisesi Kapalı Salonu’nu öğrencilerin hizmetine açtı. Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede üç ay içerisinde beş, sonbaharda iki olmak üzere yoplam yedi yeni okulun inşaatına başlayacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı, İlçe Müftüsü İsa Gürler, belediye başkan yardımcıları, il genel meclis üyeleri, ilçe idare amirleri, muhtarlar, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı, “Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçemizde eğitime büyük katkılar sağlamaktadır. Futbolda Türkiye Şampiyonluğu, dünya turnuvalarında da dereceleri bulunan Plevne Lisesi’ne çok ihtiyacı olan bu spor salonunu kazandıran Dr. Erhan Erol ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erol da, bir Plevne Lisesi mezunları programında okul müdürünün mevcut salonun okula yakışmadığını söylemesi üzerine hemen çalışmayı başlattıklarını belirterek, “Eğitim ve spor alanında hizmetlerimize her gün bir yenisini daha ekliyoruz. 3 ay içerisinde ilçemizde 5 yeni okul inşaatına başlıyoruz. Sonbaharda 2 okulun yapımına daha başlayacağız. Çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi bizim için çok önemlidir, gücümüz yettiğince eğitime destek olmaya devam edeceğiz. Kapalı spor salonumuz başta Plevne Anadolu Lisesi olmak üzere tüm ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz ise ilçede 2009 yılından bu yana 450 dersliğin yapıldığını ve yeni dersliklerin inşaatına devam edildiğini belirterek, “1345 derslikli ilçemize 4 yılda 800 derslik daha ilave etmiş olacağız. Bütün bunlar ilçemizdeki değişimi, büyük dönüşümü ifade etmektedir. Gaziosmanpaşa belediyemizle iş birliği içerisindeki çalışmalarımızla yakın bir zamanda Gaziosmanpaşa İstanbul’un en önde ilçelerinden biri olacaktır” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, kendisinin de Plevne Lisesi mezunu olduğunu hatırlatarak “Kaymakamımızın, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün ve Belediye Başkanımızın konuşmalarında anlattıkları, ilçede gerçekleşen eğitim yatırımları kesinlikle bir tesadüf değildir. Bu çalışmalar ülkemizde ve Gaziosmanpaşa’da eğitime, siz öğrencilerimizin geleceğine ne kadar büyük önem verildiğini göstermektedir. Bu ülkenin geleceğinin, yarınlarının siz değerli öğrencilerimize, sizlerin sevginize ihtiyacı vardır. Güçlü, lider bir Türkiye oluşturmak için çok çalışmalısınız” dedi. Plevne Lisesi’nde okuduğu zamanlarda kendisine emeği geçen tüm öğretmenlere isim isim teşekkür eden Süleyman Soylu, “Benimde sıralarından geçtiğim, mezun olmaktan onur duyduğum okuluma kazandırmış olduğu bu güzel spor salonu nedeniyle Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından salonun açılışı yapıldı ve açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol başta olmak üzere ilçe protokolü ile öğrenciler arasında salonda gerçekleştirilen ilk voleybol maçı renkli görüntülere sahne oldu. 






Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2013, 16:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
şeref koç
şeref koç - 12 yıl Önce

eğitime katkı sunan herkese teşekkürler.......

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153