banner171

Usta, Gaziosmanpaşa’yı her alanda değiştirmeye geliyor

Seçime sayılı günler kala Gaziosmanpaşalıların büyük desteğini alarak seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, Karlıtepe Mahallesi’nde Kadın Kolları’nın düzenlediği programa ve Yıldıztabya Spor Kulübü’nün kahvaltısına katılarak Gaziosmanpaşa ile ilgili projelerini anlattı.

Usta, Gaziosmanpaşa’yı her alanda değiştirmeye geliyor
 Gençlere ve spora yönelik projelerini açıklayan Usta, Gaziosmanpaşa Meydanı’nda bulunan AK NOKTA seçim standını ziyaret etti. Partiye üye olan vatandaşların üyeliğini kabul ederek vatandaşlarla sohbet etti. 
Vatandaşların yoğun ilgi ve destek gösterdiği Usta, Gaziosmanpaşa ile ilgili projelerinden bahsederek çalışmalarını Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde teşkilatıyla Sevgi Yürüyüşü yaparak devam etti. Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ni adım adım dolaşan Usta, vatandaşları ve esnafı selamlayarak karanfil takdim etti. 

VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİNE LAYIK OLACAĞIZ

Vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaşan Usta, Sevgi Yürüyüşü sonrası açıklamalarda bulundu. Usta, ‘Vatandaşlarımızın, esnafımızın desteği ve samimiyeti ile Gaziosmanpaşa’da rekor bir oy oranı alarak gücümüze güç katacağız. İnşallah yeni dönemde vatandaşlarımızla istişare halinde olup Gaziosmanpaşa’mızın sorunlarını birlikte çözeceğiz. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın samimiyetine ve desteğine layık olacak çalışmaları yaparak onları mahcup etmeyeceğiz. Gaziosmanpaşa’nın eksikliklerini tespit ettik. Görevimiz süresince bu çalışmalarımızı hızla tamamlayacağız. Ulaşımdaki problemleri, trafik sorununu çözüme kavuşturarak, güncelleştirilen kentsel dönüşüm ile çocuklara, hanımlara ve tüm halkımıza hizmet verecek sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Gaziosmanpaşa yaşanabilir, modern kent haline gelecek. Vatandaşlarımızın ortak akıl ve fikirleriyle Gaziosmanpaşa’yı en iyi konuma birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz. Desteklerinizle Gaziosmanpaşa’da hizmetinize talibiz. Gaziosmanpaşa’yı birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde omuz omuza ilçemizi daha güzel günlere beraber taşıyacağız. 30 Mart’ta Gaziosmanpaşa’dan rekor bir oy oranı alarak zaferimizi birlikte kutlayacağız.’ Dedi.

GAZİOSMANPAŞA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Ev ziyareti ve Kentsel Dönüşüm ile ilgili mahallelerde düzenlediği toplantılara devam eden Usta, seçim çalışmalarını Araklılar Gecesi’nin programına katılarak tamamladı. Burada yaptığı konuşmada Usta, ‘Araklılı hemşerilerimize davetleri, destekleri ve samimiyetleri için teşekkür ediyorum. Sizlerin de desteği ve dualarıyla Gaziosmanpaşa’mızda trafikten, kentsel dönüşüme, spor alanlarından kültür faaliyetlerine birçok projemizi gerçekleştireceğiz. 30 Mart sonuçları bize inanmayanlara verilecek en büyük cevaptır. Bu cevabı Gaziosmanpaşa’da en iyi şekilde vereceğinize inanıyorum. Kentleşme adına yapacağımız çalışmalarla Gaziosmanpaşa’yı şehirleşme noktasında önemli yerlere taşıyacağız. Yapacağımız projeler hem esnafımızın hem de vatandaşımızın yüzünü güldürecek projeler olacak. Birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde omuz omuza ilçemizi daha güzel günlere beraber taşıyacağız. 30 Mart seçimleri sadece bir yerel seçim değil bir demokrasi mücadelesidir. Milletin iradesine sahip çıkma meselesidir. İnşallah 30 Mart’ta bu coşku ve heyecanımızı kutlayarak artık Gaziosmanpaşa’da hizmet kalitemizi konuşturacağız.’ Dedi.

Seçime sayılı günler kala vatandaşların ve esnafın büyük desteğini alarak çalışmalarına devam eden AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta’nın Gaziosmanpaşa’da hedeflediği oy oranını aşarak rekor bir oy oranıyla Gaziosmanpaşa’da seçimi kazanması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153