banner171

Usta, Vatandaş ne istiyorsa onları yapacağım

“Türkiye’de BÜYÜK USTA, Gaziosmanpaşa’da Hasan Tahsin USTA” sloganı ile Belediye Başkanı Aday Adayı olan hasan Tahsin Usta tüm Gaziosmanpaşa’yı aynı sloganı içeren pankartlarla donattıktan sonra şimdide sırasıyla tüm mahalleleri ve esnafları gezerek onların istek ve önerilerini dinliyor.

Usta, Vatandaş ne istiyorsa onları yapacağım
 Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta her mahallede, her caddede, her sokakta, her esnafta, her evde Belediye başkanı gibi karşılanıyor.
 
Vatandaşın ve esnafın sevgi gösterisine aynı içtenlik ve samimiyetle karşılık veren Hasan Tahsin Usta, halktan biri olduğunu, halkın içinden geldiğini, kalabalık bir ailenin çocuğu olduğunu ve Türk aile yapısının kültürünü taşıdığını yaşadığını ve yaşattığını her gittiği yerde çok net belli ediyor.
 
Şahin Pirdal ve Ak parti ilçe teşkilatı tam teçhizat arazide
Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve İlçe Yönetimi ile Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tüm çalışmalarda Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta’yı bir saniye bile yalnız bırakmıyor, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Gaziosmanpaşa’nın tarihindeki en yüksek oyu almak için canla başla çalışıyorlar.
 
Hasan Tahsin Usta, Başkan olunca vatandaş ne istiyorsa onları yapacağım…
Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi ve Hürriyet Mahallesindeki seçim çalışmalarında Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri, ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hasan Tahsin Usta sabah 09.00’da başlattığı çalışmaları gece geç saatlere kadar devam ettiriyor.
 
Gaziosmanpaşa’nın merkezinde kurulu olan Ak Noktayı ziyaret ederek teşkilat mensupları ile sohbet eden ve üye kaydı gerçekleştiren Hasan Tahsin Usta daha sonra Gaziosmanpaşa’nın vitrini, simgesi, dışa bakan yüzü olan ve en canlı alış veriş caddesi esnafını tek tek ziyaret etti.
 
Her esnafa bir isteği veya önerisi olup olmadığını soran Usta, Bağlarbaşı Camii çay ocağını da ziyaret ettikten sonra Bağlarbaşı Mahallesi Ak Parti Seçim İrtibat Bürosu (SİB) açılışını İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal ve teşkilat mensupları ile birlikte gerçekleştirdi.
 
SİB açılışında bir konuşma yapan Hasan Tahsin Usta, “her mahallede esnafı geziyor istek, şikâyet ve önerilerini dinliyorum. Bağlarbaşı Caddesi esnafı da bazı istek, şikayet ve önerilerde bulundu hepsini not ettik belediye başkanı olduğumuzda bu istek ve öneriler bizim yol haritamız olacaktır” dedi.
 
Usta sözlerini şöyle tamamladı; “ Yol Medeniyet demektir, medeniyetin her yere yayılması için yolların ve ulaşımdaki engellerin kaldırılması gerekir. Gaziosmanpaşa’ya çevre ilçelerden ve TEM’den girişleri ayrıca Gaziosmanpaşa Merkeze giriş ve çıkışları da yeni yollar ve düzenlemelerle kolaylaştıracağız. Az önce ziyaret ettiğimiz esnafta Bağlarbaşı caddesinin ismine ve ününe yakışır bir şekilde yeniden düzenlenmesi gerektiğini istedi. Allah nasip ederde 30 Mart 2014 seçimlerinde belediye başkanı olursam seçim çalışmalarında ziyaret ettiğimiz VATANDAŞLAR NE İSTEDİYSE ONLARI YAPACAĞIM” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 11:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
müftah gökdoğan
müftah gökdoğan - 11 yıl Önce

karayolları mah.oturuyorum hasan tahsin usta beyi başkanımız olarak görmek için elimizden gelen her fedakarlı yapmaya hazırız .desteğimiz tamdır hiçbir zaman eksilmeyecektir.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153