banner171

VARDARLI;Süper Amatöre Yükselişimizi Erhan Başkana Armağan Ediyoruz!

Süper Amatör Kümeye yükselişimizi Belediye Başkanı Sn.Erhan EROL' a armağan ediyoruz.

VARDARLI;Süper Amatöre Yükselişimizi Erhan Başkana Armağan Ediyoruz!
 Pazariçi Köprülü Spor Kulübü Genel Sekreteri Abbas VARDARLI konuşmasında ;2012-2013 futbol sezonunda , 1.Amatör Kümeden , Süper Amatör kümeye yükselmemizin sevincini tüm Gaziosmanpaşalı sporseverlerle paylaşmak istiyoruz.

 İlçemizin 1. Amatör Kümeden Süper AMATÖR Kümeye yükselen tek takımı olması aslında bizleri üzmekte olup , dileğimiz o ki G.O.Paşadaki bütün Amatör küme takımlarının başarılı olup bir üst lige çıkmaları bizlerin sevincini arttıracaktır. 


Bütün takımlarımızın alt yapılarda tüm kategorilerde liglere katılması, bölgemizdeki  gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulması, enerjilerini sporun içerisindeharcamaları ,  güzel ahlaklı bir şekilde yetişmeleri  biz spor yöneticilerini fazlasıyla mutlu edecek olup , bölgemizde bize yakın olan spor kulüplerinin bize ait olan spor tesislerinde idman yapmaları konusunda yardımcı olacağımızı tüm kamuoyuna bildirmek isteriz. Hali hazırda yedi spor kulübünün faydalandığı tesislerimizde daha fazla sayıda takım ve sporcunun bu imkanlardan faydalanması bizleri fazlasıyla mutlu edecektir.

Başarımızda emeği geçen sporcu kardeşlerimizi , hocamızı , spor komisyonundaki arkadaşlarımı kutlarım. 

Bu başarıların oluşumunda bizlere desteği olan Gaizosmanpaşa Belediye Başkanımız Sn. Erhan EROL a Süper Amatöre yükselişimizi armağan etmek istiyoruz.

Devam etmekte olan Süper Amatör Kümede bir üst lige çıkma çabası içerisinde olan Beşyüzevler Spor Kulübüne ,  K.Karabekir Mevlana Spor Kulübüne  ve Albayrak Spor Kulübüne başarılar diler tüm spor camiasının yeni yılını en içten duygularla kutlarım.

 

Abbas VARDARLI

Pazariçi Köprülü Spor Kulübü Genel Sekreteri 

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2012, 10:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
PAZARİÇİLİ
PAZARİÇİLİ - 12 yıl Önce

büyüksün abbas ağbi başta büyük başkanımız ali şen'e abbas ağbimize diğer tüm yöneticilerimize teknik kadro ve futbolcularımıza bizleri sevinçlere boğdukları için ve pazariçimizin ismini heryerde yaşattıkları için sonsuz teşekkürler.süper amatör ligde başarılar dilerim.

şükrü kokoz
şükrü kokoz - 12 yıl Önce

sayın genelsektererim yorumlarından dolayı kutluyorum bir üst lige cıktığımız için sporcu kardeşlerime ve yönetici ağbeylerime teşekkür ederim bu mutluluğu ilk öncelikle sayın dr. erhan erola,
bütün pazariçiere ve bütün gazi osman paşaya hayırlı olması dileklerimle

hüseyin meço
hüseyin meço - 12 yıl Önce

pazariçi köprülü spor camiasına emeği geçen herkese;pazariçi mahallesi adına teşekkürler ediyorum.inanınız ki.pazariçi mah.buna değer.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153