banner171

12 eve Afganistan acısı düştü

12 eve Afganistan acısı düştü

12 eve Afganistan acısı düştü

ORDU

Afganistan'ın başkenti Kabil'de meydana gelen ve 12 Türk askerinin şehit olduğu helikopter kazasında hayatını kaybeden Üstteğmen Okan Melikoğlu'nun (30) ailesine acı haberi Ordu İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Güzey verdi.

Ordu'nun merkeze bağlı Kumbaşı Mahallesi'nde oturan şehit Üsteğmen Melikoğlu'nun babası Halis ile annesi Nebahat acı haberle yıkıldı.

Görev süresinin dolmasına bir ay kala şehit düşen Üsttğmen Melikoğlu'nun 1.5 yılık evli olduğu eşi Melike Melikoğlu'nun İstanbul'da olduğu öğrenildi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün, şehit Üstteğmen Melikoğlu'nun babaevini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini bildirdi.

Vali Düzgün ziyaret çıkışında yaptığı açıklamada, Afganistan'daki helikopter kazasında Ordu ilinin iki şehit verdiğini belirterek, çok üzgün olduğunu söyledi.

Düzgün şehit cenazelerin ne zaman geleceği ile ilgili henüz bir bilgisinin olmadığını da kaydetti.

KONYA

Afganistan'da Türk helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan İstihkam Binbaşı İsmail Cem Yakınlar'ın, Konya'nın Akşehir ilçesindeki baba evinde yas var.

İlçeye bağlı Yeniköy'de yaşayan anne Cevriye Yakınlar'a oğlunun şehit olduğu haberi, İlçe Garnizon Komutanı Albay Ali İhsan İmre ve Akşehir Belediye Başkan Vekili İsmail Özden tarafından verildi.

Acı haberi alınca fenalaşan anne Yakınlar'a sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin babası Ali Yakınlar'ın, kanser hastalığı nedeniyle 2004 yılında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayı duyan yakınları ile köylüler, şehidin baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Yakınlar'ın, 10 yaşında Çağla Nur ve 11 aylık Ali Emir adlı 2 çocuğunun olduğu, eşi Ümmü Yakınlar'ın da Erzurum'da öğretmenlik yaptığı bildirildi.

ERZURUM

Afganistan'da helikopter kazasında şehit olan İstihkam Binbaşı İsmail Cem Yakınlar'ın, Erzurum'daki evinde yas var.

Palandöken'de yaşayan şehidin eşi Ümmü Yakınlar'a ''şehitlik'' haberi 9. Kolordu Komutanlığı yetkililerince verildi. Haberi aldıktan sonra fenalaşan Yakınlar'a sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin evinin bulunduğu siteye ve şehide ait olduğu belirtilen otomobile Türk bayrakları asıldı. Bu arada öğretmen olan Ümmü Yakınlar'ın 4.5 ay önce de ilk görev yeri olan Erzurum'a geldiği öğrenildi.

Ankara'da görev yaptığı öğrenilen Şehit İsmail Cem Yakınlar'ın, Çağla Nur ve Ali Emir isminde iki çocuğu bulunuyor.

Ayrıntılar geliyor...

//www.haber7.com/haber/20120316/12-eve-Afganistan-acisi-dustu.php

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153