banner171

15 Mart günlük burç yorumunuz

15 Mart günlük burç yorumunuz

15 Mart günlük burç yorumunuz

KOÇ: Hedefleriniz giderek büyüyor ve gerçekleşmesi için daha çok çalışıyorsunuz. Başarı size çok yakın. Attığınız adımları daha emin atmanızda yarar var.

BOĞA: Herkesi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Herkes hata yapabilir bunu unutmayın. Pişman olacağınız şeyler söylemekten kaçınmalısınız.

iKiZLER:  İş hayatınız bu aralar istediğiniz gibi ilerliyor. Başarılarınızın herkes farkında. Terfi almanız an meselesi. Aşk hayatınız için ise aynı durum söz konusu değil.

YENGEÇ:İşinizle ilgili ani kararlar almamalısınız. İyi düşünüp öyle davranmalısınız. Yapacağınız anlaşmalar size iyi gelebilir. Güvendiğiniz insanlara dikkat etmelisiniz.

ASLAN:Sorunlara çözüm bulmak yerine onları gözardı ediyorsunuz. Şimdi çözmezseniz ileride daha da büyüyebilir. Sağlığınızla ilgili sorunlar çözülüyor. 

BAŞAK: Maddi anlamda kazandıklarınız sayesinde keyfiniz yerine gelecek. Yapacağınız işlerde kazançlı olan siz olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

TERAZİ: Sorumluluklarınızın farkına varmalısınız. Siz üstüne düşmedikçe işin içinden çıkamayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili kafanızda soru işaretleri olabilir. 

AKREP:Kazandıklarınızı biriktirmek isteyebilir ve yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yatırım yapmak için acele hareket etmeyin ve birkaç gün geçmesini bekleyin.

YAY:Aile büyüklerinden sürpriz hediyeler alabilir. Uzun süredir istediğiniz şeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kısa süreli tatiller söz konusu.

OĞLAK:Biraz tatil keyfinizi yerine getirebilir. Kendinize gelmek için iyi bir fırsat olabilir. Girdiğiniz ortamlarda sürekli peşinizde olan biri olabilir. Ona bir şans vermelisiniz.

KOVA: Bencil olmaktan vazgeçmelisiniz yoksa bu durum sizi zor duruma sokabilir.  Başka insanların haklarına da saygı duymalısınız. Aileniz bu durumdan biraz şikayetçi.

BALIK:  Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Yaptığınız düşüncesiz harcamalar yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz. Kafanızı kurcalayan olaylar karşısında ne yapacağınızı bilemesenizde sakin tutumunuzu sürdürmelisiniz.


Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2013, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153