banner171

26 Aralık günlük burç yorumunuz

26 Aralık günlük burç yorumunuz

26 Aralık günlük burç yorumunuz
 KOÇ: Şans getirecek konuşmalar bu hafta sizin ilişkilerinize çok olumlu etki edebilir, uzun zamandır planladığınız, amaçladığınız bir şeye ulaşabilirsiniz. İş çevrenizdeki insanlarla gereksiz yere inatlaşmayın.
BOĞA: Sevgilinizle aranızı iyi tutmaya çalışın, sizi anlayacağını düşündüğünüz en iyi kişi kuşkusuz o. İş arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşk ve yaratıcı alanlarda büyüleyici gelişmeler söz konusu.

İKİZLER: Sistemli ve düzenli bir biçimde işlerinizi bu hafta idare edebilirsiniz. Çok özel bir şans yakalayabilirsiniz. Gireceğiniz sosyal ortamlarda akıcı konuşmanız ve hızlı cevaplarınızla karşınızdakini etkileyeceksiniz.

YENGEÇ: Size destek olacak pek çok kişi var. Bu hafta hayatınıza bir takım kalıcı çözüm ve sonuçlar getirebilir. Sevdiğiniz kişiyle fırsat bulduğunuz anda konuşmak istediğiniz bazı konular olabilir.

ASLAN: Olaylara bakış açınız değişebilir. Geçmişle bağlantılı konular yeniden önem kazanabilir. İyimser ve olumlu bir tutum içerisine giriyorsunuz. Öte yandan işinizde çoğunluk karşıtı fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.

BAŞAK: Hayatınızla ilgili değiştirmek istediğiniz bazı şeylerde kararsızsınız sevgili Başaklar belki bir büyüğünüz size yol gösterebilir. Yaşadığınız bazı sorunları çözmek için evren size fırsatlar sunacak.

TERAZİ: Aile içindeki gelişmeler size olumlu yansıyabilir, pratikliğiniz artabilir. Sevdiklerinize yardım edebilir, onlara akıl verebilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda duruşunuz, kendinize özgü tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz.

AKREP: Gün boyunca ailenizle birlikte vakit geçirebilir, dışarıya çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte evde ya da dışarıda keyifli aktiviteler yapabilirsiniz. Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

YAY: Arkadaşlarınızla bağlarınız güçlenebilir, iletişim kanallarınız açılabilir. İş hayatında ilerleyip başarı kazanabilirsiniz. Evliyseniz çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir, evli değilseniz sevdiğiniz kişiyle birlikte yoğun paylaşımlar içerisinde bulunabilirsiniz.

OĞLAK: İlişkilerinizde ince ruhlusunuz ve başkalarını memnun etmek için kendinizden ödün veriyorsunuz. Geleceğe yönelik ciddi pek çok sorunun yanıtını kendi kendinize vermeye çalışabilirsiniz. Bu hafta aşk hayatınızda güzel bir sürprizle kanatlanabilirsiniz.

KOVA: Kovalar için son derece eğlenceli bir gün olacak. Kendinizi akşam için bir parti hazırlığı yaparken bulabilirsiniz. Ayrıntılara çok fazla takılmadan insanlarla işbirliği yapmalısınız.

BALIK: Sahip olduğunuz şeyler üzerine kafa yorabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizin gidişatı sizi mutlu edebilir ve partnerinize daha çok bağlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda hareketlilik olabilir.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2012, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153