banner171

7 Kasım günlük burç yorumunuz

7 Kasım günlük burç yorumunuz

7 Kasım günlük burç yorumunuz
 KOÇ: Normal seyrinde devam eden iş yükünüz bugün biraz daha hız kazanabilir. Toplantılarınıza yön veren kişi konumuna gelebilirsiniz. Belgelendirmek zorunda kadığınız bir durum söz konusu...

BOĞA: Sınırları zorladığınız bir gündesiniz. İşleri biraz daha akışına bırakmanızı tavsiye ediyoruz. Özel bir yemeğe katılabilir, ciddi bir konuda söz sahibi olabilirsiniz. Mülk alma gibi bir durumunuz olası görünüyor. Fırsatları kaçırmayın!

İKİZLER: Sevgili İkizler iki arada bir derede kalmak, bugün üzerinizde en iyi durabilecek söz! Bu durumdan kurtulmak için iki seçeneğiniz var. Ya bu deveyi güdeceksiniz, ya bu diyardan gideceksiniz!

YENGEÇ: Uzaktan gelecek olan bir misafiriniz, değişik bir gün geçirmenize vesile olabilir. Yıldızınızın parlak olduğu bir gündesiniz. Pertnerinizle güzel bir organizasyon yapabilirsiniz. Çekiciliğinizi kullanmanın tam vakti ;)

ASLAN: Güne keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarla ve hayvanlarla ilgilenmek sizi rahatlatıyor. Maddi açıdan rahatlayacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Şans sizden yana!

BAŞAK: Sevgili Başaklar, şu rehaveti artık üzerinizden atmayı denemelisiniz. Yorgun duruşunuzdan çevrenizdekiler bile rahatsız durumda. Almayı istediğiniz şeyler yakın bir zamanda elinize geçecek. Öte yandan havalara dikkat edin!

TERAZİ: Gün boyu yetiştirmeye çalıştığınız işleriniz akşam saatlerinde yakanızı bırakabilir ve güzel bir gece geçirebilirsiniz. Gün içersinde alacağınız güzel bir haber keyfinizi yerine getirecek. Düşünceli davranışlarınız çevrenizdekileri etkiliyor.

AKREP: Bugün, genel özelliğiniz olan bencillik hayli ön plana çıkabilir. Yakınlarınız tarafından kırgınlıklar söz konusu... Biraz daha yapıcı olmayı denerseniz, mutsuzluğunuz sizi terkedecektir.

YAY: Gereksiz takıntılarla kafanızı yoracağınız bir gün geçirmeniz muhtemel... Yolunda giden düzeninizi bu şekilde zedelememelisiniz. Bazı kimseler tarafından mutluluğunuz kıskanılıyor. Sizin için önemli olan kişilerle herşey çok güzel, diğerlerini aklınıza getirmenize bile gerek yok!

OĞLAK: Oldukça sosyal bir gün sizi bekliyor. Kariyerinizde yeni adımlar atabilir, kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye karşı daha sabırlı olmanızı tavsiye ediyoruz. Unutmayın! Fazla naz aşık usandırır.

KOVA: Gün içinde uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz. İstekleriniz yavaş yavaş yerine geliyor. Alışverişlerinizde dozu fazla kaçırmamayı öneriyoruz.

BALIK: Mutlu bir güne başlamanız olası görünüyor. Yaşadığınız hayal kırıklıklarından yakın zamanda kurtuluyorsunuz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla eğlenceli bir görüşme yapabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2012, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153