banner171

Başbakan Erdoğan Uşak Valisi Seddar Yavuz'u Ziyaret Etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçen gün Uşak’ta gerçekleştirdiği program kapsamında Uşak Valiliği ziyaretinde yeni Vali Seddar Yavuz’a başarılar diledi.

Başbakan Erdoğan Uşak Valisi Seddar Yavuz'u Ziyaret Etti
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyeti Uşak Valisi Seddar Yavuz 1 Eylül Şehir Stadında karşıladı. Karşılamanın ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Uşak Valisi Seddar Yavuz; Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Enerji Bakanı Taner Yıldız ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Uşak Valiliğine geçtiler. Vilayet önünde hazır bulunan tören mangasını selamlayan Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a çiçek takdim edildi.
Valilik makamında ağırlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Uşak’a atanan ve 24 Şubat 2014 Pazartesi günü görevine başlayan Vali Seddar Yavuz’a hayırlı olsun diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Seddar Yavuz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben ilimizi teşriflerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek ziyaretlerinden onur duyduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153