banner171

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN ‘BİN KADINA BİN İŞ’

Bayrampaşa Belediyesi, yeni bir istihdam projesi daha başlattı. ‘Bin Kadına Bin İş’ isimli proje kapsamında, ev hanımlarına iş garantili, dokuma, boyama, remayöz, desen ve overlok eğitimi verilmeye başlandı.

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN ‘BİN KADINA BİN İŞ’
 Bayrampaşa Belediyesi, Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İş Adamları Derneği (BATİAD) ve Nişantaşı Üniversitesi ortaklığı ile yürütülen proje kapsamında, ilk etapta 20 kadına eğitim verilmeye başlandı.
İki aylık eğitimin ardından Nişantaşı Üniversitesi tarafından verilecek olan başarı sertifikasını almaya hak kazanan kadınlar, istihdam edilecek.

Nişantaşı Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Bin Kadına Bin İş İstihdam Projesi İlk Eğitim Sınıfı’nın açılışında konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “İş arayan vatandaşlarımızla işveren işadamlarımızı bir araya getirdiğimiz Bayrampaşa Kariyer projemizin ardından, halkımızın desteğiyle, yeni bir istihdam projesini daha hayata geçiriyoruz” dedi.

Başkan Aydıner sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bin Kadına Bin İş adını verdiğimiz projemiz kapsamında, iş sahibi olmak isteyen ev hanımlarına iş garantili dokuma, boyama, desen ve overlok eğitimi vereceğiz. Eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizi istihdam edeceğiz.”
“Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İş Adamları Derneği (BATİAD) ve Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte yürüteceğimiz projemizle toplumsal üretimin her alanında ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunan bireyler yetiştireceğiz. Böylece Türkiye’nin üreterek büyüyen ekonomisine bir destekte biz sağlayacağız.”
“Projemizi uzun bir zamana yayarak el ve gönül birliği içinde devam ettireceğiz. Dev istihdam projemize destek veren herkese yürekten teşekkür ediyor, projemizin Bayrampaşa’mız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kursiyerlerimize de başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2013, 11:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
cemile taş
cemile taş - 10 yıl Önce

çok güzel biz kadınlar evde yapacagımız iş imkanı sunulursa daha iyi olacak ben ovorlok çuyum ama iş bulamıyorum sesimi duyun lütfen zor durumdayım iş istiyorum teşşekkür ederim

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153