banner171

'Beni öldürün Gizem'in çığlıkları kulağımdan gitmiyor'

Gizem'i vahşice öldüren katil zanlısının 'Beni öldürün, Gizem'in çığlıkları kulağımdan gitmiyor yoksa, ben kendimi öldüreceğim' dediği öğrenildi.

'Beni öldürün Gizem'in çığlıkları kulağımdan gitmiyor'
 Sevdiği kızla evlenmesine izin verilmediği için altı yaşındaki kız kardeşini kaçırıp vahşice öldüren katil zanlısı S.A.'nın "Beni öldürün, Gizem'in çığlıkları kulağımdan gitmiyor" dediği belirtildi. Adana'da kaybolduktan iki gün sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gizem Akdeniz'in babasının amcasının oğlu Süleyman A., cinayeti itiraf ettikten sonra 'çocuğu veya beden ve ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme, canavarca hisler veya eziyet çektirerek öldürme suçlarından' tutuklandı. Süleyman A., Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Burada Süleyman A. tek kişilik bir koğuşa alındı. Ancak, Süleyman A. cezaevinde kaldığı hücresinde sürekli intihar edeceğini söylemesinin ardından Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin Adli Psikiyatri Ünitesi'nde gözetim altına alındı. Süleyman A.'nın görüştüğü psikiyatriste, "Beni öldürün, Gizem'in çağlıkları kulağımdan gitmiyor. Gece gözümü yumduğum zaman onu bıçakladıktan ve üzerine benzin döktükten sonra can çekişmesi gözümün önüne geliyor. Artık dayanamıyorum beni öldürün. Yoksa bir yolunu bulup ben kendimi öldüreceğim" dediği öğrenildi. Süleyman A.'nın 15 gün hastanede tedavi olacağı bildirildi. 


POLİS, CANAVARI BÖYLE İKNA ETTİ: 'BARİ İTİRAF ET DE BİR MEZARI OLSUN'
Adana'da kaybolduktan 2 gün sonra akrabası tarafından öldürülmüş halde bulunan Gizem Akdeniz cinayetini polisin duygusal baskı uygulayarak çözdüğü ifade edildi. Katil zanlısı Süleyman Akdeniz'e, “Herkesin bir mezarı olmalı. Bunu hak ediyor. Üstelik o daha çocuk ve senin akraban. Öldürdüğünü biliyoruz, bari yerini söyle de bir mezarı olsun. Annesi babası başında dua etsin” demesi üzerine zanlını ağlayarak, “Evet ben öldürdüm, sevdiğim kızı bana vermeyince ben de intikam almak için öldürdüm ama çok pişmanım” diyerek suçunu itiraf ettiği ortaya çıktı. Cinayeti itiraf ettikten sonra tutuklanarak cezaevinde tek kişilik hücreye konulan Süleyman Akdeniz'in 2 defa intihara kalkıştığı öğrenildi. Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen katil zanlısı Süleyman Akdeniz, psikiyatri ünitesinde gözetim altında tutuluyor. Öte yandan ailesi ve yakınlarının gözyaşları içinde toprağa verdiği küçük yavrusunun mezarına giden acılı anne Hatice Akdeniz, kızının emziklerini mezarına getirerek, “Yavrum sen emziksiz uyumazdın şimdi nasıl uyuyorsun sana emziğini getirdim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Anne Akdeniz, yavrusunun mezarına ayıcığını da koydu.

 

GİZEM'İN OTOPSİ FOTOĞRAFI FACEBOOK'TA  YAYINLANINCA ADANA AYAĞA KALKTI
Gizem'in otopsi fotoğraflarının Facebook'ta paylaşılmasının ardından sokağa dökülen yüzlerce Adanalı, sloganlar atarak görüntülerin mozaiksiz paylaşılmasına tepki gösterdi. Uzmanlar ise, vahşice öldürülen bir kızın otopsi fotoğrafının paylaşılmasının da vahşet olduğunu, bu durumlara karşı bir kontrol mekanizması oluşturulması gerektiğini bildirdi.
Fatih Keçe 

Kaynak: İHA

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2014, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153