banner171

Boşanmak İsteyen Eşini Taksinin İçinde Vurdu

Boşanmak isteyen eşini takside vurdu

Boşanmak İsteyen Eşini Taksinin İçinde Vurdu
Bayrampaşa’dan taksiye bindikleri öğrenilen anne ile kızı, Topkapı civarında, aracın trafikte duraklamasını fırsat bilen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kolundan ve karnından yaralanan genç kadın, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olayın, kadının boşanma davası açtığı için tartıştığı eşi tarafından gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Silahlı yaralama olayı, Topkapı’daki TİM 1 İş Merkezi 10 numara önünde, 34 TEB 58 plakalı taksinin içerisinde saat 18.00 sıralarında gerçekleşti. Bayrampaşa'dan taksiye bindikleri öğrenilen anne ile kızı, bahse konu yerde, kapıyı açıp ateş eden bir kişinin kurşunlarına hedef oldu. Kolundan ve karnından yaralandığı öğrenilen Şükran Ü. (23), olay yerine gelen ambulanstaki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayı gerçekleştirdikten sonra koşarak olay yerinden kaçan saldırganın, yaralı kadının eşi olduğu öne sürüldü. 

Anne ile kızının Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü mevkiinde aracına bindiklerini belirten Taksici Haluk Taş, anne ile kızının araç içerisinde yüksek sesle konuştuğunu, kızın annesine kocasından yakındığını, tam bu sırada da kapının açılıp silahlı saldırının gerçekleştiğini söyledi. Taş yaşananları; “Bir anda kapı açıldı. Ateş edildi. Silah sesini duyunca biz başlarımızı eğdik. Kız yaralandı.” diye aktardı. 

Yaralı Şükran Ü., Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Boşanma davası açtığı için tartıştığı eşini silahla yaraladığı öne sürülen S.Ü.’nün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.İha

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153