banner171

CANLI YAYINDA ‘OĞLUM’ TARTIŞMAS

Taraf yazarı Lale Kemal, Star gazetesi yazarı Nasuhi Güngör, GAzeteci Fikri Akyüz,BDP’li Hasip Kaplan, MHP’li Sinan Oğan ve CHP’li Süheyl Batum’un katıldığı tartışma programında gergin anlar yaşandı. Süheyl Batum’un sözleri canlı yayını bir anda karıştırdı. Taraf yazarı Kemal ile Star yazarı Güngör programı terk etti.

CANLI YAYINDA ‘OĞLUM’ TARTIŞMAS
Taraf yazarı Lale Kemal, Star gazetesi yazarı Nasuhi Güngör, BDP’li Hasip Kaplan, MHP’li Sinan Oğan ve CHP’li Süheyl Batum’un katıldığı tartışma programında gergin anlar yaşandı. Süheyl Batum’un sözleri canlı yayını bir anda karıştırdı. Taraf yazarı Kemal ile Star yazarı Güngör programı terk etti.

AKP SİZİ BURALARA SALMASIN’
Meclis’te yaşanan yemin krizini ve ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın restini konuşan gazeteci ve vekiller canlı yayında çok sert ifadelerle tartıştı. Taraf yazarı Lale Kemal ile sert diyaloglara giren Süheyl Batum’un sözlerine karşı Fikri Akyüz de tartışmaya dahil oldu. Lale Kemal’e, Batum’un "Lale Hanım gibi gazeteciler olduğu sürece AKP tabii ki mağrur olacak" sözleri tansiyonun yükselmesine neden oldu. Lale Kemal’in tepkilerine karşı Batum "Saygıyı hakeden gazetecilere gösteririm siz haketmiyorsunuz" dedi.
Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte canlı yayında gergin anlar yaşandı. Süheyl Batum’un "AKP sizi buralara salmasın" sözleri üzerine Taraf yazarı Lale Kemal ve Star yazarı Nasuhi Güngör canlı yayını terk etti. Fikri Akyüz’ün ayağa kalkarak Batum’a çıkışmasıyla birlikte Didem Yılmaz ne yapacağını şaşırdı. İklinin arasında kalan programın moderatörü Didem Arslan Yılmaz da çareyi reklam arası vermekte buldu.


CANLI YAYINDA ‘OĞLUM’ TARTIŞMASI
Habertürk’teki program reklam arasından sonra kaldığı yerden devam etti. Fikri Akyüz ile Süheyl Batum arasındaki gerginlik bir türlü son bulmadı. Anayasa tartışmasına tutuşan ikili arasında "oğlum" tartışması başladı. Batum, kendisine Anayasa maddesini gösteren Akyüz’e "Bana neyi anlatacan oğlum" sözleri ile karşılık verdi. Akyüz bu ifade üzerine Batum’a "Bana oğlum demeyin" diyerek karşı çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153