banner171

ÇAPAN'DAN ÇOCUK YETİŞTİRMENİN PÜF NOKTALARI

Bağcılar Belediyesi’nde kadınlara yönelik gerçekleştirilen seminerde konuşma yapan "İÇDEM" Yönetici Koordinatörü Zekiye Çapan, çocuk yetiştirme'nin püf noktalarını anlattı.

ÇAPAN'DAN ÇOCUK YETİŞTİRMENİN PÜF NOKTALARI
 Bağcılar Belediyesi’nde kadınlara yönelik gerçekleştirilen seminerde konuşma yapan Kişisel Gelişim Uzmanı Zekiye Çapan, çocuk yetiştirmenin, çocuk sahibi olmaktan daha zor olduğunu söyledi. Çapan, anne ve babaların çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmelerini vurguladı.
Bağcılar Belediyesi Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere çok sayıda anne ve anne adayı katıldı. Eğitimin ana dizinde başladığını kaydeden Çapan, “Her söylenen kelime ve her davranış çocuğun kişiliğine konan bir tuğladır. Bir anne-babanın çocuğu için yapacağı şeyler, çocuğu ile birlikte yapacağı şeylerden daha önemsizdir.” ifadelerini kullandı. Çocuğun kişiliğinin doğrudan doğruya anne-babasıyla kurduğu ilişkiden etkilendiğini belirten Çapan, toplumun da çocuğun kişiliğinin oluşmasında büyük öneme sahip olduğunun altını çizdi.
Daha Fazla Bilgi İçin İrtibat No:(0212)609 25 26


Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2013, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153