banner171

Cezaevinden izin alıp eşini öldürdü

Adam yaralama"dan hüküm giyen kişi cezaevinden izin alıp eşini öldürdü.

Cezaevinden izin alıp eşini öldürdü

 
Cezaevinden izin alarak geldiği evinde eşi Zeynep Gökçe’yi öldüren ve cesedin başında 2 gün televizyon seyrettikten sonra yakalanan zanlıya ömür boyu istendi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığının hazırladığı iddianameye göre Hüseyin Korhan Gökçe (62) ile Zeynep Gökçe (34) 3 Ağustos 2006 yılında evlenerek Eyüp’te bir ev tuttular. Korhan Gökçe otellerde otopark işletirken eşi Zeynep Gökçe ise kapıcılık yaparak geçimini sağlıyorlardı. Ancak Korhan Gökçe 2008 yılında “adam yaralama” suçundan cezaevine girdi. Cezaevindeyken eşi Zeynep’in kendisine karşı soğuk davrandığını düşünmeye başladı. Korhan Gökçe geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Ramazan Bayramı dolayısıyla tutuklu bulunduğu Eskişehir açık cezaevinden izinli olarak İstanbul’a geldi.

Defalarca bıçakladı

Olay günü Ortaköy’e giden Gökçe çifti, akşama kadar beraber dolaştıktan sonra akşam saat 20:00 sıralarında eve döndü. İddiaya göre aynı gün Zeynep Gökçe eşi Korhan Gökçe’yi evlerinin yanında boncukçu dükkanı olan biri ile tanıştırdı. Gökçe bu kişinin daha önce kendisini bekar zannederek evlenme teklif eden kişi olduğunu söyledi. Bu nedenle evli çift arasında tartışma yaşanırken, Hüseyin Korhan Gökçe eline aldığı bıçakla eşi Zeynep’i defalarca bıçakladı. Kanlar içerisinde kalan evden ayrılmayan ve eşinin cesedinin başında 2 gün boyunca televizyon seyreden Korhan Gökçe, daha sonra intihara kalkıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153