banner171

CHP'nin palalısı sosyal medyayı salladı

Barbaros Şansal'ın "palalı" saldırgan olayını CHP'nin organize ettiğini iddia etmesi üzerine sosyal medya çalkalandı.

CHP'nin palalısı sosyal medyayı salladı
 " Geziolaylarına   destek  veren ve ulusalcı olduğu bilinen ünlü  modacı  Barbaros  Şansal , CHP ile  ilgili  flaş bir iddiada bulundu. " Gezi " eylemcilerinin  düzenlediği  bir  platformda  konuşan Şansal , "palalı" saldırgan  olayını  CHP'nin organize ettiğini iddia etti. Şansal'ın bu iddiası üzerine CHP  sosyal   medyada   gecenin  konusu oldu.

İddia ile alakalı birbirinden  ilginç   paylaşımlar  yapılırken CHP  logosundaki  okların palaya çevrilmiş  şekilde paylaşılması   da  dikkat çeken  ayrıntılardan  biriydi.

"PALA REMZİ"

AK  Parti   Gaziantep  Milletvekili Şamil Tayyar, "palalı" saldırgan iddiasına  esprili  bir dille yaklaştı. Tayyar Twitter'dan  yazdığı   mesajlarda  şu ifadeleri  kullandı :

"CHP'nin seçim  şarkısı  belli oldu; Pala Remzi..."

"CHP'nin  seçim  aracı  da   siparişte ; imPALA.. Seçimden  sonra  da  HopPALA..."

"Palalı" saldırgan iddiasıyla  ilgili  tweet atan isimler arasında Ankara  Büyükşehir  Belediye Başkanı Melih Gökçek de vardı. Gökçek ise Twitter'dan "Ne  haber   geziciler , ne  haber  CHP'liler? Barbaros  Şansal  palalıyı CHP'lilerin organize ettiğini söylüyor" diye  yazdı .

Kaynak: stargazete.com

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2013, 12:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
kamil Aktüek
kamil Aktüek - 11 yıl Önce

barbarosun kim olduğunu bilmeyen yok. onun böyle davranması tıpben doğaldır. ancak doğruluğu ne kadarsa bi o kadar da şansalın terzi çıraklığı olduğunu unutmamak lazım. tayyar çok zekice bir dizi kelimeler bulmuş hoşuma gitmedi değil. ançak hoppala sözü için erken demiş. kim hoppala diyecek o belli değil.tyyar biraz daha sabretsin.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153