banner171

Değişim Kadınları Salona Sığmadı

Mustafa Sarigül Liderliğinde Kurulan Türkiye Değişim Hareketi TDH İstanbul il kadın kolları’nın Şişli kent kültür merkezinde düzenledikleri sevgi toplantısına yoğun bir katılım sağlandı. TDH Lideri Mustafa Sarıgül’ünde katıldığı program coşkulu bir şekilde geçti.

Değişim Kadınları Salona Sığmadı
 25 eylül Çarşamba  günü Şişli kent kültür merkezinde gerçekleştirilen sevgi Toplantısına Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül,TDH İl Başkanı M Ali Oğuş,TDH Kadın Kolu Genel Başkanı Beyhan Aydın,TDH İstanbul Kadın Kolu Başkanı Serpil Akyar Oruç,TDH İstanbul Gençlik Kolu Başkanı Umut Gezici,TDH İl Yöneticileri,TDH İlçe Başkanları,TDH Kadın Kolu Yönetimi ,TDH İlçe Kadın Kolu Başkanları ve yaklaşık 1500 TDH gönüllü bayan katıldı yoğun katılımın olduğu toplantıda salona sığmayan kadınlar koridorlarda genel başkanlarının konuşmasını dinledi.

Salonda, sık sık “ Çare Sarıgül” sloganı atan değişim kadınları, ellerinde dövizlerle çoşkulu şekilde eğlendiler.
TDH İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı, Serpil Akyar Oruç ve TDH Genel Kadın Kolları Başkanı Beyhan Aydın konuşmasından sonra, bir konuşma yapan Şişli Belediye Başkanı ve TDH Genel Başkanı Mustafa Sarıgül konuşmasında şunları söyledi.

Değişim Kadınlarının düzenlediği Sevgi Toplantısına katılan Mustafa Sarıgül yaptığı konuşmada kadınların günümüzdeki önemin değinerek şöyle konuştu “Kadınlarımız başımızın tacıdır, varlıkları bizi güçlü kılıyor, ülkesini seven, gece gündüz yurttaşlarımıza hizmete koşan, sevgiye ve şefkate inanan, her biri kıymetli kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum dedi. Her alanda olduğu gibi siyasette de kadınların sayısı artmalıdır. Kadının önemini dün vurguladığımız gibi bugün ve yarın da vurgulayacağız” dedi.

Biz amacımıza ulaşıyoruz, Bizim yedi ay  kadar bir vaktimiz kaldı Bunun için de bir amacımız var.


Eğer bunun sonucunda istediğimiz amaca ulaşamazsak bu kimsenin değil bizim suçumuz olur. Bu süreçte sizden istediğim, Sakın ola ki, kimseye hava atmayın, herkesle tek tek, sabırlı bir şekilde konuşun onları ikna etmeye çalışın, her birinizden isteğim, yani biriniz dört kişiyle konuşup ve bunlardan enaz birini ikna ediniz.
onlara, gelin Sarıgül”de birleşelim. Senin genelin kendi partin olabilir, fakat yerel seçim tercihin Sarıgül olmalıdır deyiniz.  tabi bu arada sakın ola ki, neden o parti, neden bu parti diyerek onların seçimleri hakkında konuşmayınız)
İl Kadın Kolları Başkanımızın konuşmasında söylediği söz çok hoşuma gitti, “hayat kimine rol verir, kimine de yol verir” şimdi hayat, birilerine yol verecektir.
Bizim için önce kadın, benim için önce kadınlar, ben her zaman her yerde TDH kadınlarıyla gurur duymuşumdur. Sizden ricam, lütfen kimseyi dışlamayın, dil. din ırk ayrımı yapmayın
Bizim için herkes bir. Bizde ayrım olmaz, başı açığı da başı kapalısı da bir. Bizim için hiçbir farkı yok.çünkü bizim ötekimiz yok.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2013, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153