banner171

Demirtaş: İktidara yürüyoruz, AKP'nin telaşı bundan

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Kocaeli il kongresinde yaptığı konuşmada, 'bütün ezilenleri bir araya getirmeyi başarmış bir parti olarak iktidara yürüdüklerini' söyledi. Demirtaş, "AKP'nin telaşı ve paniği bundan kaynaklanıyor" dedi.

Demirtaş: İktidara yürüyoruz, AKP'nin telaşı bundan
 Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Kocaeli il kongresinde yaptığı konuşmada, 'bütün ezilenleri bir araya getirmeyi başarmış bir parti olarak iktidara yürüdüklerini' söyledi. Demirtaş, " AKP 'nin telaşı ve paniği bundan kaynaklanıyor" dedi.

İzmit 
Atatürk Spor Salonu'nda yapılan kongrede yaklaşık 4 bin kişiye konuşan Selahattin Demirtaş; kimlikler, inançlar ne kadar değerliyse alın terinin de o kadar kıymetli ve değerli olduğunu söyledi. Demirtaş şöyle devam etti:

"Bizler üretiyorsak bizler yöneteceğiz. Bizler çalışıyorsak karnımız doyacak. Bunların hepsi aynı çizgi etrafında buluşmak zorundadır. Kimliklerimiz, inançlarımız ne kadar değerliyse alın terimiz de o kadar kıymetli ve değerlidir. Hiçbirinden vazgeçmeyeceğiz. Bu toprakları bize dar etmeye çalışanlara bu topraklarda bizi birbirimize düşman edip kırdırmaya çalışanlara inat, faşizme, ırkçılıga inat, gerçek adaleti esas alacağız. Önümüzdeki seçimin temel çizgisi budur. İlk defa HDP bütün ezilenleri bir araya getirmeyi başarmış bir parti olarak iktidara yürüyor. AKP'nin telaşı, AKP'nin paniği bundandır." 

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 23:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153