banner171

ESDER MİRASIMIZ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ESDER (Esnaf ve Sanatkarlar Derneği) Başkanı İsa Maden ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz gün Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti.

ESDER MİRASIMIZ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ESDER MİRASIMIZ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ESDER (Esnaf ve Sanatkarlar Derneği) Başkanı İsa Maden ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz gün Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti.

Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci derneğin çalışmaları ve Kudüs’teki son durum hakkında bilgi verdi.  Yahudilerin Kudüs’ü Yahudileştirmek ve yıkmak için ciddi faaliyetler yaptığını söyleyen Muhammed Demirci, Siyonistlerin sadece Kudüs’ü Yahudileşme faaliyetleri için yılda 1.5 milyar dolar bağış yaptığını, İslam âleminin Kudüs’e ayırdığı toplam miktarın ise 150 milyon doları geçmediğini söyledi. Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın hassasiyetler noktasında öncelikli yer almadığı müddetçe de işgalin önlenebilmesinin mümkün olmayacağını belirten Demirci, Müslüman her bir ferde büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi.

ESDER Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsa Maden’den, Mirasımız Derneği’ni yakından tanıma fırsatı buldukları için memnun olduklarını, derneğin yaptığı işler hakkında bilgi aldıkça işin önemini bir kere daha kavradıklarını söyledi.

İslam âleminin başsız kalmasından mütevellit sorunlar yumağı yaşadığını söyleyen İsa Maden, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kurduğu D-8’in esasında Mescid-i Aksa’nın da güvenliğini sağlamayı amaç edindiğini belirtti. Müslümanların çok başlılıktan kaynaklanan sebeplerle dünyanın her yerinde zulüm gördüğünü söyleyen İsa Maden, “bizler üzerimize düşen vazifelerimizi yaparsak, aydınlık günler yakın olacaktır.” şeklinde konuştu. Maden, ESDER olarak ta ellerinden geleni, üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti.

Ziyaret sonrası Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci, ESDER Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsa Maden’e Mescid-i Aksa tablosu hediye etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153